Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ZAGRALI BYŚCIE NA SERWERZE CLASSIC 1.2.5 SURVIVAL + GILDIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm mi jako graczowi marzy się serwer w klasycznym stylu typu survival + gildie na wersji minecraft 1.2.5. Posiadam maszynę 50 slotową na start, co nie co mam zrobione, posiadam system miast które zakładamy za przedmioty, o powierzchni cubboida 50 x 50 do dowolnej modyfikacji :) Plugin ten muszę spolszczyć i ogólne spersonalizować bo jest strasznie nie wygodny. Ograniczenie świata co kilka dni się powiększa itp, płatne rangi nie do przesady. Hmm jeżeli chcecie wiedzieć więcej to rozwijajcie ten temat i pytajcie o wszystko dosłownie i śmiało. Czekam na wasze wypowiedzi :)

@edit: Ogólnie serwer jest bardzo ładnie i praktycznie spersonalizowany co sprawia że gra staję się piękna PS. dodam że surowce by wypadały z rud normalnie ( mam bardzo dobre zabezpieczenia przed x-ray'owymi noobami ) dodatkowo exp z kamienia itp. jakieś nowe dodatkowe dropy, dla rang vip exp z mobów x2, a dla graczy x1.5

@edit: Póki co to zapraszam na ten sam serwer jednakże pod wersję 1.5.2 póki co za niedługo druga maszyna i coś ogarniemy :)

DRES IP : s153.csrv.pl:58093

ILOŚĆ SLOTÓW : 60
TYP SERWERA : Survival/Gildie
PREMIUM : Nie
WERSJA : 1.5.2

Link to tematu w publikacjach: http://www.mpcforum.pl/topic/994291-a-orgasmcraft-a-152-100-slotow-nowe-itemy-mcmmo-fortuna-niesamowite-dropy-przygoda-dopiero-sie-zaczyna/

Opublikowano

Hmm.. Ja bym zagrał z chęcią, Serwer na pewno wypali, Ale sądzę że będzie problem z dobrą reklamą takowego serwera. :)

Opublikowano

Hmm.. Ja bym zagrał z chęcią, Serwer na pewno wypali, Ale sądzę że będzie problem z dobrą reklamą takowego serwera. :)

Od reklamy mam swoich ludzi którzy się na tym na prawdę znają, prosił bym Cię abyś poinformował o tym temacie swoich znajomych jeżeli podobał by Ci się taki serwer :]

Opublikowano

Zależy jak wykonany byłby serwer. Co do typu to może być.

Tylko wersję jaką proponuję (moja ulubiona oldsqlowa wersja) - Alpha 1.2.0.

Myślę, że wiele graczy wbiłoby zobaczyć prawdziwy

MineCraftowy OldSql. ;)

Opublikowano

Raczej zagrałabym, ale nie licz, że będziesz miał tłumy graczy. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Raczej zagrałabym, ale nie licz, że będziesz miał tłumy graczy. :)

Wiem z czym igram :)

Pomyls nie taki zly.Ale szczerze to ja bym niezagral.

Moze rozwin temat bardziej opisz serwer.Moze wtedy wiecej osub zachecisz !

Wkrótce pojawi się zapowiedź w dziale publikacji serwerów :) A jeżeli jesteś w gorącej wodzie kąpany to pytaj o konkretne rzeczy.. :)

Zależy jak wykonany byłby serwer. Co do typu to może być.

Tylko wersję jaką proponuję (moja ulubiona oldsqlowa wersja) - Alpha 1.2.0.

Myślę, że wiele graczy wbiłoby zobaczyć prawdziwy

MineCraftowy OldSql. ;)

Wersja która sugerujesz jest moim zdanie trochę za stara ale grając w minecraft stwierdziłem że wersja 1.2.5 jest idealną proporcją prawdziwego survivalu :)

Serwer będzie wykonany w najwyższej jakości w 99% po polsku oraz z ładnie wyglądającym chatem oraz komunikatami : ]

Jeżeli coś pominąłem to proszę o przypomnienie mi tego :P A jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to niech pyta śmiało.

Opublikowano

Hmm, moze bym zagral. Ale musialbys to dobrze zrobic. Naprawde bys musial sie postarac.

Jeżeli będę miał odpowiednią motywacje wszystko będzie na najwyższym poziomie :)

Opublikowano

Skript na gildie/miasta "Empires", tak?

Nie jest to plugin, nie skrypt znaleziony na pewnym brytyjskim forum o Bukkicie, do lekkiej modyfikacji który posiada system płacenia w pieniądzach bądź przedmiotach, system wojen oraz sojuszy między nacjami oraz claimowanie terenu pod czas zakładani miasta o dowolnych wymiarach moja sugestia to 50 x 50 :D

Znawca
Opublikowano

Zagrałbym ale nawet nie umiesz napisać poprawnie jednego wyrazu dlatego nie zagram. Pisze się "zagralibyście", a nie "zagrali byście". :F

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Dlaczego na wersję 1.2.5 ? Mało osób gra na tej wersji, prawdopodobnie nikt (nie licząc zmodyfikowanego minecraft.jar), a nie sądzę, aby ludzie ściągali plik minecraft.jar do serwera srv.

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Dlaczego na wersję 1.2.5 ? Mało osób gra na tej wersji, prawdopodobnie nikt (nie licząc zmodyfikowanego minecraft.jar), a nie sądzę, aby ludzie ściągali plik minecraft.jar do serwera srv.

Z nowym mc launcherem wystarczy sciagnac mc.jar i koniec ; )

Opublikowano

Póki co to zapraszam na ten sam serwer jednakże pod wersję 1.5.2 póki co za niedługo druga maszyna i coś ogarniemy :)

DRES IP : s153.csrv.pl:58093
ILOŚĆ SLOTÓW : 60
TYP SERWERA : Survival/Gildie
PREMIUM : Nie
WERSJA : 1.5.2

Link to tematu w publikacjach: http://www.mpcforum.pl/topic/994291-a-orgasmcraft-a-152-100-slotow-nowe-itemy-mcmmo-fortuna-niesamowite-dropy-przygoda-dopiero-sie-zaczyna/

Nie zagrałbym bo:

-serwer jak inne

-kolejne frakcje...

-za dużo slotów.

Ilość slotów jest odpowiednia, nie ma pluginu na fracje tylko jest plugin na gildie z wojnami ble ble.. czytaj dokładnie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...