Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Dlaczego lubicie Cabala?

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego lubicie Cabala??Ja osobiscie lubie Cabala za te innowancyjne skille.

Mysle ze to nas zatysfakcjonuje tez w 2 ktora sie zbliza ;).A wy dlaczego??

nostaleh.png
Opublikowano

Oj czy ja wiem... te skille w cabalu chyba nie są aż tak innowacyjne :P Może jedynie rozwiązanie z BMkami, których nigdzie indziej nie spotkałam. Cabala lubię za swoisty klimat, wielość lokacji i całkiem fajne, zróznicowane klasy postaci. Podoba mi się też wygląd postaci i outfity ^^. No i TG... :D Zawsze uwielbiałam chodzić na TG i mordować.

#don't care

Opublikowano

Cabal... Ta gra nie ma równych z efektami skilli a także efektem skillowania to coś cudownego. Te BM to cudo. Ciężko spotkać podobną grę do starego i dobrego cabala.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ja chciałem zadać pytanie nie do końca związane z tematem, lecz nie chcę zakładać nowego wątku, więc zapytam tu.

Mianowicie moje pytanie brzmi tak, czy ta gra sporo różni się od MU ? Bo z tego co zdążyłem zauważyć po samych "ss" gry, to jest podobna. No i chciałbym wiedzieć, czy tutaj też są resy postaci etc.

Opublikowano

Mianowicie moje pytanie brzmi tak, czy ta gra sporo różni się od MU ? Bo z tego co zdążyłem zauważyć po samych "ss" gry, to jest podobna. No i chciałbym wiedzieć, czy tutaj też są resy postaci etc.

Jeśli dobrze rozumiem i chodzi Ci o rasy ("resy" hihi:P), to w Cabalu ich nie ma. Są jedynie nacje - procyon i capella, które ze sobą walczą (m.in. na TG - taki battleground).

#don't care

Opublikowano

Nie, nie. Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że w MU Online, były tzw resy, czyli po osiągnięciu max lvl resetowałeś lvl i leciałeś od początku. No i chciałem wiedzieć, czy tu jest tak samo ? No i jaki jest tu max lvl i ile czasu się go wbija? Plus, lepiej zagrać na serwerze EU, czy jakimś innym, czy może priv ?

Opublikowano

Hah wybacz. Ale się wygłupiłam! Nie grałam w MU, a "resy" wziełam za literówkę xD Nie, nie ma w Cabalu resetowania lvl. Maksymalny level to 190. Nie powiem Ci jak długo się wbija, gdyż ja zawsze expiłam wolno i swoim własnym tempem, nigdzie się nie spiesząc.

Jeśli chodzi o wybór między EU a privami, to zawsze polecę global, bo na privach po prostu nie lubię grać (w żadnej grze) - subiektywna opinia :)

Edit - żeby już dalej nie odbiegać od tematu dyskusji :P

@down - Jasne, możesz śmiało pisać do mnie na pw, a dalszy kontakt już potem złapiemy w razie potrzeby :)

#don't care

Opublikowano

A ja się wygłupiłem, bo wziąłem Ciebie za chłopaka. :x

Zamierzam dzisiaj pobrać Cabala, no i mam pytanie, czy byłaby możliwość, abyś mi co nieco później wytłumaczyła co i jak. Na gadu / TS / VT / w grze, co wolisz. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hah wybacz. Ale się wygłupiłam! Nie grałam w MU, a "resy" wziełam za literówkę xD Nie, nie ma w Cabalu resetowania lvl. Maksymalny level to 190. Nie powiem Ci jak długo się wbija, gdyż ja zawsze expiłam wolno i swoim własnym tempem, nigdzie się nie spiesząc.

Jeśli chodzi o wybór między EU a privami, to zawsze polecę global, bo na privach po prostu nie lubię grać (w żadnej grze) - subiektywna opinia :)

Edit - żeby już dalej nie odbiegać od tematu dyskusji :P

@down - Jasne, możesz śmiało pisać do mnie na pw, a dalszy kontakt już potem złapiemy w razie potrzeby :)

Leveli będzie 200 w niedalekim czasie. Tak na marginesie. :P

Driver Error a na jakim serwie grasz i w jakiej gildii jestes? :)

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...