Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto: Seria 1 i filery.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Mam pytanko odnośnie Naruto i filerów z 1 części. Wróciłem do oglądania do samego początku Naruto (z filmami i OVA) i nie wiem, czy opłacalnym jest i czy warto (czy coś ciekawego się dzieje) oglądać wszystkie filery 1 części od 143 do 219. Wiem, że tam szukają Sasuke i inne takie pierdoły ale czy nie warto od razu przejść do ostatniego odcinka 220 i zacząć mangę drugiej części ?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie musisz oglądać fillerów, a tak btw. to czemu chcesz czytać mange drugiej serii, a nie oglądać odcinki anime

Opublikowano

ja nigdy nie oglądałem fillerów bo wszystkie są beznadziejne:D Możesz pominąć bo one i tak nic nie zmieniają w fabule :D

BTW. jest dział anime, tam dawaj takie tematy ;)

Opublikowano

Wiem, że jest, zapomniałem o nim. Nie chcę czytać mangi, chodziło mi o odcinki oparte na mandze :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja filerry w pierwszej części odpusciłem sobie po odcinku z mieszaniem makaronu Rasenganem. Nie ogladając ich nie tracisz nic z fabuły. Możesz je spokojnie pominąć.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Ja tam jestem nieco innego zdania. Niektóre filery są warte uwagi chociażby z tego względu, że rozjaśniają niekiedy historie niektórych postaci.

W Naruto czy Naruto Shippuuden nie ma może wiele dobrych filerów i większość to gnioty ale niektóre są warte uwagi.

Dla przykładu cała seria filerów z Guren. Złe są? Moim zdaniem to jedne z najlepszych filerów jakie się w Naruto S. pojawiły.

Historia jest spójna i ciekawa. Nawet zaryzykowałbym stwierdzenie, że lepsza niż niektóre odcinki zgodne z mangą.

Zresztą jak ktoś naprawdę lubi daną pozycję, a nie tylko klepie odcinek za odcinkiem "byle zaliczyć" to i do filerów zerknie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Szkoda czasu na fillery. Naruto jest dziecinne, choć ma dobry klimat i świetny świat. Spokojnie mógłbyś zacząć od Shippuudena :)

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...