Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] volcanic vs heartseeker

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładniejszym ślubem według was jest volcanic wukong czy vayne heartseeker ?

* skinem - Sry klawiatura w telefonie

Opublikowano

Ja nie cierpię tego skina do vayne. Dla mnie paskudny. Osobiście posiadam skin do wukonga, jest bardzo fajny. Polecam, dobrze się prezentuje w grze i na splashu (splashart mam na tapecie nawet)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zależy. Kup skina do tej postaci której ci się podoba i czesto nia grasz. Jednak to jest twój wybór, którego skina kupisz. Osobiście wolę Heartseeker Vayne(Łamaczka Serv Vayne). Ładnie w grze wygląda, zmieniony wygląd skilli.

Opublikowano

Ślubem xD

A tak na powaznie to polecilbym ci volcanic wukong'a ladny jest jego kij przez co zmienia odrobine wyglad skill'i

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Mam oba, i do Vayne i do Jayce i powiem, że Jayce jest bardzo estetyczny, ładnie się prezentuje i zmienia ciut skille w grze.

Bierz Jayce ;)

Opublikowano

Nie bierz do jayce dostanie takiego nerfa , że nikt tym nie będzie grał . Osobiście polecam skin do wukonga ;-)

Opublikowano

Kupienie skórki dla Jayce to wyrzucenie pieniędzy w błoto z tym nerfem który nadchodzi :). Osobiście wybrał bym skina dla Vayne, ładnie się prezentuje w grze.

Opublikowano

jeśli wchodzi w grę inny skin, niż heartseeker do vayne, to aristocrat.

jeśli nie, to weź wukonga chyba, że strasznie Ci zależy na skinie do jayce'a.

ogólnie debonair jest lepszy, niż volcanic, ale jayce prawdopodobnie dostanie ostrego nerfa, więc nie wiem, czy warto wydawać na skin do postaci, która niedługo prawdopodobnie nie będzie taka dobra.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...