Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Lee Sin - Jungle

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, proste pytanie, Lee Sin sie nadaje na Jungle? - jak nie to na jaka linie?

@DOWN

A co kupować na niego pod Jungle ? - nie itemki tylko na co itemy np health,armor itd. :D

Opublikowano

Raczej itemki to na Attack Damage, Kryt, Life steal i health, ale mogę się mylić :P

Np. Takie coś: 4125ffba52a84e4279f3b928c7126a2f.png

S4UkBPU.png

Opublikowano

Mercurial Scimitar, na eune nie wiem czemu ale wygląda tak samo tylko ma zielone tło,

S4UkBPU.png

Opublikowano

Lee sin może iść na jungle (Gdzie jest lepszy) albo na solo top , nie umiem zbytnio junglować więc ja ide na topa nim i zawsze staty 12/1

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Lee to postać która ma silne erly i słabe late. Więc idąc w jungle late robimy def +hydra(ten item musi być). Tu ma jedną zasade wbić do tf i wykopać jakiegoś squishy championa plus tep do warda i może jakoś uda sie przeżyć. MIddle lee to buty 3itemy ad i 2 def tu gramy defenswynie nie wbijajać sie ale spokojnie. Trzeba wyczuć kiedy wbić i jak wbić. Na topie się nie znam, nie gram.Pozdro ;)

Opublikowano

Lee Sin to nie tylko jungle/top, wg mnie świetny midder. A co do buildu to w zależności od enemy i lini na jaką idziesz.. Ale warto zaopatrzyć sie w sightstone'a junglując (w do warda i można wkopać enemy do swojego gracza).

@UP Jaja sb robisz z tą hydrą? To na 100% nie jest must have item -_-

Opublikowano

Up ale prawie , dzięki tego ma podwójne "e" xD , polecam ci go . Gank na topa z bushu robisz , nie trzeba tu żeby przeciwnik miał popchana linie :p , na mid normalnie warto położyć sobie warda bliżej wieży (ale nie za blisko , bo wiadomo xD) żeby można było wykopać w razie lepszego escu wroga , na bot robisz plecy . Przedmioty to pożeracz , i latarnia musi być , tu latarnią świetna , te bonusy + ward do ucieczki czy wytworzenia lepszej sytuacji przy ganku . Inne to zależy ile kasy masz , i jaki wróg .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Lee Sin to mój ulubiony jungler, buduj go pod Offtanka (czyli Frozena, Wriggle'a itp.), jeżeli wygrywasz tylko AD, przegrywasz robisz pod Full Tanka.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Lee jest kozak do jungli, ew. mid.

jednak najlepiej nim pójść do jungli.

budujesz go pod ad tanka.

NIE BUDUJ HYDRY (ew. możesz, jeśli masz 999/0).

frozen mallet, buty armor/mres, rzadziej te żółte, wriggle, warmog.

oczywiście to są przykładowe itemki, których nie podałem w kolejności. ;)

ale chyba potrafisz sam złożyć build na podstawie wskazówek, które Ci do tej pory udzieliliśmy i nie muszę podawać Ci buildów?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

NIC, ALE TO NIC TĘ... się nie znacie na lee sinie ...

Aegis/solari to core na niego w jungli.Daje nam to mocne statystyki defensywne, przydatne dla teamu, jak i dla nas.

później można złożyć lw.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Boże lee sin jungla i top polecam jungle bo dzięki swojej mobilności z bardzo dużą predkością biega do wszystkich lane'ów Core item na początek gry to ten z Wardami najlepiej czerwony gdyż da ci Tankowości bo tego potrzebuje Lee Sin. Musi być tankowaty bo gdy nawet masz ten dmg ale masz 2k hp to tylko wbijesz z Q i co dalej? InSeca chcesz zrobić ? Musisz przytankować swoich przeciwników

Opublikowano

Lee Sin to dla mnie najlepszy jungler :D

ew. można pójść nim na top . Na początku jest trudno zrobić gank (dużo graczy nie wie jak działa Q skill) , ale nie jest trudno tego ogarnąć ;)

giphy.gif ­

Opublikowano

mid i top dla mnie lepszy i fajniej mi się gra na tym niż na jungli, ale na jungle to solari bulwark buty, ta ręka spirit of the... (dodaje życie) omen, blood thrister, last whisper (do wyboru)

zaczynaj z 'q' i przeczytaj co robi pasywka

<>

Opublikowano

Lee jest jak kha zix, tyle że musisz go budować pod tanka. Pójdziesz nim top/jungle/mid

Na midzie jest rzadko spotykany ale można nim grać. Szybko czyści farme, jungle więc z tym nie ma problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...