Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patapon 3

Atlantic Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pierwotna wersje konsoli PSP i nie ma tu wi-fi, co znaczy, ze nie moge grac na mp. Z tego co wiem, za niektore poziomy na mp dostaje się itemy nie do zdobycia na singlu. Dużo strace, i czy w ogole dam rade przejsc tą grę bez multiplayera? Da sie inaczej zdobyc te przedmioty?

Proszę też o radę, jak rozwijać się herosem. Tatem, yumi, czy yariponem, jaką klasą itd.

Opublikowano

Grę przejść się da samemu aczkolwiek jest to pod koniec gry trudne :/ (zawsze łatwiej jak ci 3 osoby pomagają). Nie słyszałem o itemkach co wypadają tylko na MP (wszystkie moje lepsze dropły na singlu ze skrzyń). Rozwijaj się kim ci pasuje (ale nie zaczynaj z tym gościem z tarczą i mieczem bo jest słaby (nie pamiętam już nazw)

Opublikowano

Doszedlem do Tower of Purity, i tutaj padam na 2 poziomie przy drugim smoku. Bohater to tondega lvl. 10. Nawet dwa summony nie pomagają. Myslalem nad sprobowanie piekronem.

Opublikowano

Jak nie dajesz rady to idź expić na poprzednich poziomach. Pamiętaj o zdobywaniu ekwipunki i ulepszaniu go w kuźni.

Tondega to jeden z lepszych bohaterów. Postaraj odblokować takiego patapona z wielką kataną (ma fioletową maskę, nie pamiętam jak się nazywa)

Opublikowano

Fuksem dałem radę. Grenbur jest nawet słabszy od Tondegi (Pewnie dlatego, że mam początkową broń), i stanąłem na.. Nie pamiętam, w każdym bądź razie pokonałem Dodongę, Gaeena, i Kanogiasa. Teraz próbuję grać yumiyachą, ale nie mogę pokonać znowu 2 pzm. Wieży czystości. Alosonem nawet.

Samym yaridą też doszedłem do tej wieży.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...