Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 10min w kolejce do rankeda

topher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , ostatnio zacząłem grac duo Q z kolegami , i ze wszystkimi w kolejce jestem okolo 1-3min i mamy gre a z jednym co ma silver 5 a ja braz 1 ;siedze 10min i nic . Probowalismy jakies relogi itp a dalej nam nie znajduje graczy. Czy to jakis bug , czy moze wie ktos jak temu zaradzic ?

Opublikowano

Nie chce nic tu głupiego napisać ani nic, ale może macie wysokie pingi, i po prostu oddziela was od innych graczy, szukając osób z podobnym pingiem ;d

S4UkBPU.png

Opublikowano

A może zwróciłbyś uwagę na to, że on ma srebro, a ty brąz ? Musi też Wam dopasować odpowiednich graczy, żeby wyrównanie było. Wiem, co piszę, bo grałem z kumplami Złoto, ja Brąz i też szukało 20 minut.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Brąz, srebro a może wam wyszukać gold. Przy dwóch dywizjach często znajduję dwie/trzy osoby o dywizji silver 5 lub 4 i 2/3 osoby o dywizji brąz 1/2 więc to może trochę potrwać. Myslę że na to się nic nie poradzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...