Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno SB kartą kredytową

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem sobie doładować SB, ale za cholery nie mogę. Za każdym razem kiedy próbuje je zamówić wyskakuje mi taki błąd "Niestety ta karta nie może być użyta do zrealizowania transakcji. Wybierz inną kartę." Nie mam pojęcia dlaczego, inne transakcje internetowe przebiegają bez problemu ... Prosze o szybką pomoc, jeśli wgl da się to rozwiązać bez wizyty w banku, bo jest ciekawa promocja i oferta czasowo ograniczona. Byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Raczej trudna opcja. Nigdy nie próbowałem tego na kilku kartach ale moja karta też nie obsłuzyła.

Lepiej załóż sobie PayPala i przelej na niego pieniądze przez internet, do jutra powinieneś dać radę :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

No tak, ale mam konto w multibanku a na paypalu niestety mojego banku nie ma... Kolege prosiłem o błyskawiczny przelew, jest on w mBanku i transakcja się nie powiodła i do tego musi on czekać 6dni aż kasa mu wróci ... PaySafe też odpada, ponieważ byłem chyba w każdym kiosku, sklepie itd itd na połowe miasta i w żadnym nie było karty za 80 zł tylko 30-50-100-200. ja chciałem za 80, a niestety nie dam rady wyciągnąć dodatkowych 20 zł ;/

Opublikowano

To nie wiem co Ci poradzić, jedynie SMS pozostaje, ten paypal widzę, że schodzi na psy... jak wszystko ostatnio

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

No tak, ale mam konto w multibanku a na paypalu niestety mojego banku nie ma... Kolege prosiłem o błyskawiczny przelew, jest on w mBanku i transakcja się nie powiodła i do tego musi on czekać 6dni aż kasa mu wróci ... PaySafe też odpada, ponieważ byłem chyba w każdym kiosku, sklepie itd itd na połowe miasta i w żadnym nie było karty za 80 zł tylko 30-50-100-200. ja chciałem za 80, a niestety nie dam rady wyciągnąć dodatkowych 20 zł ;/

Wystarczy że kupisz 2 karty za 50zł i 30zł i możesz je za jednym razem wpisać. Poza tym na stronie paysafecard można sprawdzić nominały kart i tam ewidentnie nie ma karty za 80 zł ;D.

Opublikowano

Ahaaaa... No to ładnie ze mnie ciołek :P
Dzięki wielkie, już widzę, rzeczywiście można wpisać więcej niż jeden kod. Bardzo dziękuje :D

@Edit

A powiedzcie mi jeszcze, czy jak kupie sobie paysafa za 50zł i wprowadze kod na 40zł to moge potem użyć kod jeszcze raz żeby kupić bosty za 10 zł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...