Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinologia warto zaczynać?

ziomekxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema koledzy mi mówili żebym zagrał z nimi na tym serwie, Nie wiem właśnie czy zaczynać bo to jest już stary serwer ale gra tam ponad 600 osób. Napiszcie co myślicie o tym serwie i czy się opłaca zaczynać i jakby ktoś miał tam konto nie potrzebne to moge wymienić za konto na Theris sura wp 136lvl z eq więcej pw (czemu tu nie gram? bo koledzy na tamtym serwie grają a tu mi sie samemu nie chce). Chce poznać też opinie o tym serwie od innych.

Opublikowano

Serwer nie jest stary po ma niezpełna 3 tygodnie. Topki już raczej nie dogonisz, ale polecam grać postacią do pvp i można zrobić na prawdę grom . :) Ze względu iż w broni jest um polecam wp lub archera ew. healera. Gra się dosyć ciekawie. Metinologie jak najbardziej polecam robić ze względu na nagrody .

Opublikowano

poda ktoś link do pobrania clienta bo na stronie sa te hosty i na każdym pisze że nie ma pilku ;/ a co do pytania to jak najbardziej graj bo samemu to nudno z kimś lepiej sie gra :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...