Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Baza Danych] Ulepszanie bez ulepszaczy.

Sprite .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
UPDATE refine_proto SET vnum0=vnum0*0 ;
UPDATE refine_proto SET count0=count0*0 ;
UPDATE refine_proto SET vnum1=vnum1*0 ;
UPDATE refine_proto SET count1=count1*0 ;

Należy skopiować do to query i kliknać RUN zrobić reboot i gotowe.

Opublikowano

Nie wiem czy smiac sie czy plakac bo chyba jestes kretynem.Te query jest wgl jakies zjebane nie wiem po co mnozyc zawartosc kolumn przez 0 i jaki w tym sens dzialania tego zapytania.

Gdyby ktos szukal dzialajacego na usuwanie ulepek:

UPDATE refine_proto SET vnum0=0, count0=0, vnum1=0, count1=0, vnum2=0, count2=0, vnum3=0, count3=0, vnum4=0, count4=0;

ban.gif

Opublikowano

Wasz poziom mnie przeraża, to zapytanie to PODSTAWY PODSTAW MySQL, a jeśli ktoś nie potrafi takiego zapytania zrobić to powinien dać sobie spokój z privami, żenua!

IhuZnR7.png

Opublikowano

"skrypt" alchemika lepszy ze wzgledu na dlugosc (krótszy) i ze wzgledow matematycznych (Sprite, nie mnozy sie przez 0 :D )

Opublikowano

"skrypt" alchemika lepszy ze wzgledu na dlugosc (krótszy) i ze wzgledow matematycznych (Sprite, nie mnozy sie przez 0 :D )

Chyba ze względu na to że on w ogóle działa o.O

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...