Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Varus

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie warto przeglądać tych nerfów. Varus jest nadal bardzo grywalny, ba! Widziałem nawet kilku wariatów grającym nim AP :D Nie odczułem żadnego nerfa, jeden z najlepszych adc

Opublikowano

Według mnie jest to mało odczuwalne :P

@Edit, wyraziłem swą opinie. Więc za co warn ..

S4UkBPU.png

Opublikowano

Grałem dziś ap/as varusem i powiem tak :

Na ult zdejmowalem 1/2 hp malphitowi i dobijalem z kilku autoatakow - moim zdaniem ukryty opek

Opublikowano

Ani trochę nie wpłynął nerf na Varusa :)

Tak szczerze to nie wiedziałem nawet że nerfa dostał... Tak jak nim niszczyłem tak i niszczę :)

Tu też wszystko zależy od umiejętności... Kilka gierek i Varus ogarnięty. Przynajmniej według mnie.

Oczywiście nie liczę Varus'ów z rotacji (Staty 2/10)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Jakiego on nerfa dostał?? Nic nie pisali ... Poza tym to bardzo mocny pick. Varus głównie polega na biciu skillami(E + Q = Masakra), nie zapominając o jego TeamFight'owym ulcie.

Opublikowano

Według mnie jest to mało odczuwalne :P

@Edit, wyraziłem swą opinie. Więc za co warn ..

"bo mogą"

@Top

varus to jeden z lepszych ad carry, dzieki snore z ulta, range z Q i slow z czegostam xD robia go mocnym ad ktory sieje zament nie tylko na linii ale tez w tf,ach

Opublikowano

Najlepszym atutem varusa jest jego dmg od %maxHP, to jest teraz w mecie, dzięki temu varus może bić po miliony. Dodatkowo ten zasięg skilli <3

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Może ktoś widział mnie grającym nim rankedy pod AP na poziomie silvera. xD 50% max hp po detonacji <3. Trudna postać pod AP ale wyśmienita. AD też ofc daje rade.

Polecam zagrać Wam nim na midzie. Nashor/Klepsydra/Rabadaba/Penetrejszyn Staff i wymiatacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...