Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na V2 Za Darmo

888met

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum metka był sposób na v2 za darmo (na wejście do v2 - działa). Niestety nie zdążyłem przeczytać i skasowali.

Jedynie wiem, że użytkownik "prepaid" to napisał. Ze swojego konta na forum metka nie będę do niego pisał. A drugiego "nobkonta" nie mam xD

Jakby mógł ktoś się go spytać o co chodzi i napisać tu na forum ^^ Albo mi na PW (za to że w ogóle o tym wspomniałem).

Liczę na Was

__

Opublikowano

kurde przydało by się tak za friko do v2 chodzić ale kto pierwszy ten lepszy napewno nikt tego sposobu nie zdradzi

Opublikowano

Kiedys cos ktos tu pisał na ten temat i wspomnial o Wh (przechodzenie przez sciany, itd.) i chodziło mu o to aby ktoś podał kierunek w ktory sie kierowac z V1 przez sciane ale nikt nie wiedzał.

Ps. wiesz moze czy jest to sposob za pomoca cheatu czy bugu?

Opublikowano

Kiedys cos ktos tu pisał na ten temat i wspomnial o Wh (przechodzenie przez sciany, itd.) i chodziło mu o to aby ktoś podał kierunek w ktory sie kierowac z V1 przez sciane ale nikt nie wiedzał.

Ps. wiesz moze czy jest to sposob za pomoca cheatu czy bugu?

v2 to jest całkiem inna mapa i nie da sie rpzez sciane

Opublikowano

Moze poprostu jest taki bug jak kiedys z biologiem , tylko fakt ze nie da sie dac na handel przepustki

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...