Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Na co dostałem bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, spróbuje wszystko przedstawić najjaśniej jak mogę. Na początek zaznaczę, że mam internet z Netii. Czyli internet ze zmiennym IP.

Otóż istnieje pewna strona, na którą trzeba wchodzić przez Amerykańskie IP. Używam do tego programu AOL. I żaden inny nie wchodzi w gre. Chyba, ze jest jakiś równie szybki i podobny ( oprócz hotspotshield i VPN'ów)

Sprawa wygląda tak - Przez roczek wszystko było ładnie. I pewnego razu, pare tygodni temu wchodzę na AOL'a. Wchodzę na tą strone i nagle wyskakuje " Twoje IP zostało zablokowane ". Myślałem, ze to wina komputera. Ale wszedłem na laptopa i drugi komputer, lecz zastałem to samo.

Następnie spróbowałem wejść na tą strone przez inne proxy. Udało się. Lecz niestety nie ma dostatecznie szybkiego proxy, abym mogł coś zrobić. A VPN'y nie wchodzą w gre.

I wtedy pomyślałem, ze zbanowali na tej stronie AOL'a. Ale następnego dnia spróbowałem u kolegi przez AOL'a i strona mu normalnie działała.

I tutaj moje pytanie. Na co konkretnie dostałem bana ? Mam zmienne IP. Pliki cookie wszystkie wyczyszczone a na innych komuterach problem jest taki sam.

Chętnie wysłucham waszych pomysłów, ponieważ strona mi jest na prawdę potrzebna !

@Edit

Umieściłem temat tutaj, ponieważ w tym dziale są ludzie z największą wiedzą o takich rzeczach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...