Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Shaco

Nescare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się na shaco do jungli. Grałem już nim na weście i był bardzo przyjemną postacią. Co wy sądzicie? Możecie podać swoje picki do jungli.

Opublikowano

Witam , jesli chodzi o shaco to jest to postac do zabawy przed 30lvl (ewentualnie bronse V :p )

Po zrobieniu blue , ma szanse na fast ganka który bardzo czesto konczy sie smiercia przeciwnika . Jednak to wszystko jesli chodzi o te postac , jest totalnie overnerfed , w najmniejszym procencie nie jest oplacalna do grania nią jakich kolwiek rankedów . Zaraz zleci sie banda dzieci z bronzu i silvera która powie ze shaco ma aoe cc i gnebi adc w teamfightach , co jest bzdurą bo wystarczy jeden aoe spell w teamfighcie i pulapka lezy , jesli chodzi o bicie carry to zbyt latwo sie polapac który shaco jest prawdziwy . Wezmy sobie takiego shaco vs hecarim albo sejuani albo inna 100x lepsza postac która potrafi jednym ultem rozpieprzyc teamfight i odizolowac adc od reszty (kick leesina np)

Podsumowujac shaco ma dobry 1 lvl a potem juz nic czym moze namieszac w grze .

Do 3150 ip mozna kupic np Jaxa Xina Cho lub pozbierac na Jarvana lub Hecarima badz Volibeara .

Jak dla mnie shaco jest aktualnie najbardziej bezuzyteczna postacia w lidze .

Opublikowano

Mam shaco, myślę, że kupno jego było błędem. Ma dobre early tylko, w mid i late ssie.
Na jungle poleciłbym ci Hecarima:

Szybka jungla

Op ganki

Zabojczy heal - w tfach

Kazdego dogoni e + ghost

Latwo uciec, z e lub ulta, przez sciane

Przyjemnie sie gra

Latwo wykreowac gre

Opublikowano

Shaco jest świetny na normale. Przynajmniej według mnie.

Na Hecarima zbieram na 100% tylko brakuje mi tych 3.150 pz ;]. Myślałem o kupnie Shaco i carriowaniu nim dopóki nie dobije na hecarima (Sell Shaco).

Opublikowano

Nie opłaca sie go kupić, tylko po to aby sprzedać, nie lepiej ten kupon zostawić na kogos za 6k? A tak przy okazaji, mozesz kupic Lee sina zamiast Shaco.

Lee sin:

energia

mobliny

tarcza

doskok do przeciwnika

doskok do kolegi

cc

spory dmg

7 skilli

Opublikowano

Shaco jest mega dobry, pod hybryde oczywiscie :D kiedys mialem rabadona, trinity, yoummu,infinity, i cos tam jeszcze to zza plecow+trinity+niewidka+ crit to wziolem ponad polowe hp, kiedys shaco byl first banem na rankach teraz to rzadki pick

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A może Trundle?

+ Zadaje spore obrażenia
+ Szybko się leczy
+ Kamieniem może zablokować wroga
+ Ulti podobne do ignite i wysysa hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...