Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] the crims

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli byś przeczytał starsze tematy to byś wywnioskował coś z nich,tak sądzę.Do takich gier raczej nie ma żądnych

bota/czita/hacka

Prosze o warna.

Opublikowano
mógłby ktoś zrobić jakiegoś bota/czita/hacka do www.thecrims.com jest to gra w przegladarce

po 1 jakby ktoś miał to by dał albo i nie bo pewnie private był by ten 'czit'/hack/bot ...

po 2 to prosze jak pan @up o warna lub bana

Opublikowano

od banow i warnow sa Admini i Modowie wiec zamiast prosic zrob poprostu report..

@Topic

Dyniak byl kiedys (przynajmniej tak slyszalem i koles na allegro sprzedawal:p) bot ktory ci sciagal respa z innych kont na jedno konto glowne czyli to na ktorym chcesz botowac...popytaj sie ludzi na thecrims moze ktos ma..na sell albo for free:]

Opublikowano

jest bot mozesz kupic na allegro

a jak bedziesz fajny to sie z nami podzielisz

Opublikowano

@up dobre:P hehehe na 100% sie podzieli :P :D

ale mysle ze kupywanie bota sie nie pyla..nigdy nic nie wiadomo moze ten bot jest na jakims forum za free a kolo sprzedaje go na allegro tak jak kiedys ktos sprzedawal tibia NG na allegro :P albo tuta do maple story jak zrobic wlasne skrypty^^ czy cos takiego...

Opublikowano

Mam pare botów do The Crims,moge je wrzucić zaraz.

@Edit

Oto Link. Link

Jest on nie mój więc jak będzie zawirusowany to nie miejcie pretensji do mnie.Nie znam żadnej stronki,ktora skanuje linki,a ściągać na własne ryzyko nie będę.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...