Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ap kog'maw - co o nim sądzicie ?

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraj nim na rankedzie, na normalu wbijam 50/0 karmą pod ad.

Postać dobra, ale tylko z ogarniętym teamem, gdyż nie jest to typowy AP, który może wyccaryować grę.

Wspomaga on tylko drużynę.

Opublikowano

DObrze sobie radzi trzeba tylko potrafić :)

Postać dobra, ale tylko z ogarniętym teamem, gdyż nie jest to typowy AP, który może wyccaryować grę.

No to pokaż tą Twoją karme ad 50/0

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Kid mod i myśli że jest najleprzy.... wstaw ss 50/0 karma na normalu to ci uwieże...

Opublikowano

Na 1 lv'lu też mogę mieć karmę ad 50/0. Jeśli chodzi o to, że na ranku nim nie wycarrujesz to się mylisz. Wystarczy harrasować zajebistym ultem z daleka, a jak jest tf to walisz e+r w adc. E na 3 lvlu skilla i ok. 8 postaci ma jakieś 200 dmg, odpowiedni cel i wszystkich trafiasz w tfie . Jeśli chodzi o farme - nie farmiłem, byłem nafeedowany .

@EDIT

A tutaj nasz kidmod ma dowód na to, że pierdoli nie od rzeczy :

Czy to nie ranked? I to na poziomie pretendenta ;)? Frogen miał nim nawet quadre ( nie wiem czy pente też, nie oglądałem całego ) ;)

21515.jpg

Opublikowano

Nie jest to typowy zabójca, nie harrasuje się nim najłatwiej, bo od R to można łatwo uciec. Myślę, że jest dużo lepszych picków, niż AP Kog.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...