Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem .

Koneks524

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem m.i.n ravia.eu , triador , concordiamt2 . Problem polega na tym , że gdy włączam metina patchuje się wszystko ładnie gra ale gdy uruchamiam nie uruchamia się , nic się nie dzieje a problem jest dosyć dziwny ponieważ xenoxmt2 , pandoramt2 mi działają ( mam laptopa windows 7 64bit , 1 dysk) próbowałem włączać jako administrator oraz różne rzeczy .

Opublikowano

a czy wyskakuje Ci może jakiś komunikat? Na ravii i triadorze nie potrzeba patchowac można normalnie odpalic ..

pm6zcx.jpg

Opublikowano

Spróbuj odpalić jako administrator.

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

Tak jak napisał " UP " uruchom jako administrator, ponieważ Win7 wymaga tego potwierdzenia przy większości programów.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Uruchamiam jako administrator , nic się nie wyświetla gdy uruchamiam bez patchowania też nie działa :( Czyściłem już ccleanerem . A na drugim kompie działa na xp ( ja to próbuje odpalić na laptopie ) . Pobrałem jeszcze spotlinemt2 i też nie działa ;(

Opublikowano

Gdy instaluje jest błąd i wyświetla się : a newer version microsoft virtual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine

co oznacza że mam nowszą wersje więc nie wiem w czym problem .

Opublikowano

Gdy instaluje jest błąd i wyświetla się : a newer version microsoft virtual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine

co oznacza że mam nowszą wersje więc nie wiem w czym problem .

Wiesz co to znaczy ze nigdy nie zaktualizowales nowej wersji microsoft virtual c++ 2010

pobierz najnowszy 2012 :)

snf3.jpg

Opublikowano

Zaktualizuj wszystkie biblioteki C++ z 2010 roku oraz zainstaluj najnowsza jave.

Po co Jave? xD

Pandore i Ravie trzeba patchować. Sprawdź czy masz NetFrameworka 3.5 oraz 4.0

Jeżeli nie masz to przed tym przeczyść komputer Wise Skan Disk i Wise Skan Registry a potem na czyściutkiego PC wgraj NetFrameworka. Potem zainstaluj i spatchuj sobie. Powinno pomóc.

Opublikowano

Gdy instaluje 4.0 pisze że już mam taką lub wyższą wersję , 3.5 się nie włącza .. oraz użyłem 2 programów :D I nie działa :(

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...