Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy przycisk w Minecrafcie - "Minecraft Online"

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

9YT3ZJy.png

Cześć,

Czy wam też pojawił się nowy przycisk w MC o nazwie Minecraft Online pod Multiplayer? Tu macie screena:

l3grtd1.png

Pozdrawiam

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nie mi sie nic nie pojawilo ;c a rozgryzles to o co w tym chodzi ? mnie bardzo to ciekawi.

Znawca
Opublikowano

Nie mi sie nic nie pojawilo ;c a rozgryzles to o co w tym chodzi ? mnie bardzo to ciekawi.

Tu masz screena ekranu który się wyświetla po kliknięciu, może mnie do testów dali czy coś...

Gs0P3Tx.png

Jak chcecie to pokażę wam ze zwykłym texturepackiem.

// Gdy klikam More Info to otwiera mi się ten link: http://realms.minecraft.net/

-----------------------

Znawca
Opublikowano

lool u mnie tego nie ma za chiny masz moze jakies mody/cheaty?

Jedyne mody jakie mam to OptiFine, nie wgrywałem żadnych innych modów, nagle się pojawiło. oO

To na pewno Minecraft Realms, czyli mnie jednak zaprosili do jakichś testów chyba...

-----------------------

Opublikowano

No no podobne do minecraft realms ale nie wiem czekamy na innch ludzi co sie wypowiedza/tak powiem nie do tematu co to za resource pack ? ;d

Znawca
Opublikowano

Uruchomiłem ponownie Minecrafta, a po przycisku ani śladu, lol?

-----------------------

Znawca
Opublikowano

pewnie team mojang pracuje nad tym, beda tam wszystkie serwery dla graczy ktorzy maja wykupione premium.

Nie, będzie tam chodziło oto, że płacisz tak 5-10 złotych miesięcznie (czy więcej) i od razu masz założony serwer, możesz dodawać kolegów do WL i z nimi grać czyli serwery dedykowane od Mojang bardzo łatwe w obsłudze. ;)

-----------------------

Opublikowano

Moim zdaniem, jeśli Mojang wprowadzi takie coś, wszystkie sieci dedykowane padną (jeśli ceny w Mojangu, będą tańsze). Sposób Bardzo Fajny! Z chęcią bym założył na takim hostingu serwer :)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Moim zdaniem, jeśli Mojang wprowadzi takie coś, wszystkie sieci dedykowane padną (jeśli ceny w Mojangu, będą tańsze). Sposób Bardzo Fajny! Z chęcią bym założył na takim hostingu serwer :)

Tansze? Mojang ma jakies chora definucje taniosci. Gra 82€, bilety na minecon 200€ od osoby, jakies gowniane naklejki na licencji 50zl...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Znawca
Opublikowano

Tansze? Mojang ma jakies chora definucje taniosci. Gra 82€, bilety na minecon 200€ od osoby, jakies gowniane naklejki na licencji 50zl...

Mojang ma tyle hajsu, że raczej będzie to tanie lecz wszystko się okaże.

-----------------------

Opublikowano

Mhm, To wyjaśnia czemu usunęli przycisk "Texture Pack", @Topic Jeśli będą takie serwery od mojangu do kupienia to pewnie w Euro.

Opublikowano

eeeeéě ja tak nie mam o.O (może temu że mam demo 1.3 beta :D

Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko

Lubię pomagać

Opublikowano

Jest to przycisk otwierajacy panel zarzadzania serwerami Realms. Pojawia sie on losowo u osob z premium albo na stale u okolo 200 wybrancow.

Realms- jest to projekt Mojangu. Zaklada on, ze bedziemy mogli kupic prosto od Mojangu smiesznie prosty w obsludze serwer dla przyjaciol, cos kolo dziesieciu graczy. Ten twoj panel jest odpowiedzialny za zarzadzanie serwerami i ich konfigurowanie. Realms jest dostepne rowniez dla minecracta PE.

Szczerze to nie wiem, czy ci ktoryn pojawil sie przycisk moga juz kupic serwer czy to tylko easrer egg od tworcow.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To wszystko co piszecie to nie prawda... znawcy.

To tryb tworzenia świata i gry przez LAN ;)

Tak więc nie żadne serwery czy inne pierdoły tylko rodzinne urozmaicenie.

Na non-premium też to miałem ;)

Procesor: AMD Athlon II X2 270 Processor 3.40 GHz

Zainstalowana pamięć RAM: 4.00 GB

Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny

Opublikowano

może to ukłon w strone youtuberów zamiast udostępnij przez lan to online

Opublikowano

Tak jak część osób pisze to te Minecraft Realms

w Polsce pewnie się to ni h... nie przyjmie bo cena po przełożeniu na zl wyjdzie z kosmosu :D

Ale na 200% nie zastąpi żadnych hostingów, chyba ze takie craftserverowe dyrty i sandy.

Bo tak bukkita nie wgrasz :) to jest opcja dla osób co chcą pograć z innymi PO ZA siecią LAN bez konieczności upubliczniania ip czy instalowania sramaczi.

Taki mały serwerek 2-10 slotów czy coś :) który ma być prosty do założenia, to jest ich celem, serwer ktory mogą wykupić rodzicie dziecka i niczym się nie przejmować. Bo nic nie trzeba zmieniać, tylko grać.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

w Polsce pewnie się to ni h... nie przyjmie bo cena po przełożeniu na zl wyjdzie z kosmosu :D

Ale na 200% nie zastąpi żadnych hostingów, chyba ze takie craftserverowe dyrty i sandy.

Bo tak bukkita nie wgrasz :) to jest opcja dla osób co chcą pograć z innymi PO ZA siecią LAN bez konieczności upubliczniania ip czy instalowania sramaczi.

Taki mały serwerek 2-10 slotów czy coś :) który ma być prosty do założenia, to jest ich celem, serwer ktory mogą wykupić rodzicie dziecka i niczym się nie przejmować. Bo nic nie trzeba zmieniać, tylko grać.

I taki serwer to by było coś, grasz sobie z kolegami, bez żadnych zmartwień

Opublikowano

mi się jakiś serwer wyświetlił jak to odpaliłem ale wyskoczyło bad login a potem znikło,a od kiedy mam mody zainstalowane(rei minimap,optifain,tmi)to tego nie ma

Znawca
Opublikowano

Będzie się dało wgrywać Bukkita... :F

-----------------------

Opublikowano

Mi się pojawił klikam jeden serwer wchodze nic odrazu wypada po 1 h włączam odnowa i nie ma minecraft online i odrazu pomyślałem że jak będzie update 1.6.3 to będzie ten przycisk ale niech ktoś powie o co wtym chodzi :D pozdrawiam czempion9 (luB) (minecraftbanditos) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...