Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakich wymaganiach pójdzie mi bf3

FemQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ram: 8gb

Procesor: AMD athlon II X3 450 3.20 GHz

Windows 7 64-bitowy

Karta graficzna: nVIDIA GEFORCE GT640 2GB ddr3 PCI-E 3.0 DirectX 11

54368807307633888318.png
Opublikowano

Myślę, że powinien ci pójść na wysokich na odpowiedniej roździelczości, ale mógłbyś jeszcze powiedzieć jaki masz zasilacz? Skoro ciągnie ten sprzęt to raczej nie jest zły, więc powinien ci batek polecieć.

Opublikowano

Nie masz co się martwić powinien ci bf spokojnie polecieć na tych parametrach, więc jeśli planujesz zakup to nie wachaj się, że twój komputer nie wyrobi, pozdrawiam. :)

Opublikowano

Nie masz co się martwić powinien ci bf spokojnie polecieć na tych parametrach, więc jeśli planujesz zakup to nie wachaj się, że twój komputer nie wyrobi, pozdrawiam. :)

a na :

Intel i5 3350p

Ram 8gb

GTX 650 2gb ddr5

Zasilacz 500w chieftec

(żeby nie zakładać nowego tematu)

Opublikowano

a na :

Intel i5 3350p

Ram 8gb

GTX 650 2gb ddr5

Zasilacz 500w chieftec

(żeby nie zakładać nowego tematu)

Myślę, że śmignie nawet na ultra, ponieważ owy procesor jest dość wydajny i był to jeden z tańszych. Plusem u ciebie jest też to, że masz Intela i GTX, a jak wiemy najlepiej Intel funkcjonuje właśnie z nVidią/GeForce'm, a AMD najlepiej z ATI Radeon'em. Co do Ramów 8gb spokojnie wystarcza, więc jak już powiedziałem poradzi sobie na ultra. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...