Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza klasa oraz rasa do expa?

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm z tego co widzę dużo ludzi preferuje łotrzyka , ja osobiście polecam specjalistę do broni dwuręcznej.

A co do rasy do się nie znam (chyba nie robi to tak wielkiej różnicy nie wiem)

Opublikowano

@up

Jak weźmiesz np Elfa oraz Specjaliste w Broni Dwurecznej to ani rusz...
Ale jak weźmiesz Pół-Orka oraz Specjalistę w Broni Dwuręcznej to będziesz miał ulgę

Do PVP (Player versus Player ( tłumaczenie Gracz kontra Gracz) to ja bym ci radził:

Manipulujący Czarodziej - Rasa Elf - Build pod PVP - Musisz poszukać
Specjalista W broni Dwuręcznej - Człowiek - Build pod PVP - Co powyżej.

Do PVE (Player versus enemy (tłumaczenie Gracz kontra przeciwnik co znaczy kontra mob :) )

Specjalista w broni Dwuręcznej - Pół-Ork - Build pod DPS'a - gdzieś na MPC widziałem więc użyj swojej umiejętności internetowej i naciśnij szukaj (Jakby co to ja nie obrażam cb)
Łotrzyk Oszust - Niziołek (ten mały) - Ten sam build - poszukaj po www.google.pl

Pod Tanka ( Bierzesz spot i czekasz aż inni zabiją moby przez co nie tracisz za dużo życia)

Zbrojny Strażnik - Człowiek - Build pod Tanka - musisz poszukać :)
Czasem Specjalista w broni dwuręcznej - tutaj build pod tanka nie pod dps - Poszukaj :)

Pod Healera

Tylko i tylko
Oddany kapłan - Elf , człowiek , krasnal - Build który znajdziesz w http://nw-forum.pl.perfectworld.eu/showthread.php?t=13351

To wszystko :)

Opublikowano

@up

Jak weźmiesz np Elfa oraz Specjaliste w Broni Dwurecznej to ani rusz...

Ale jak weźmiesz Pół-Orka oraz Specjalistę w Broni Dwuręcznej to będziesz miał ulgę

Do PVP (Player versus Player ( tłumaczenie Gracz kontra Gracz) to ja bym ci radził:

Manipulujący Czarodziej - Rasa Elf - Build pod PVP - Musisz poszukać

Specjalista W broni Dwuręcznej - Człowiek - Build pod PVP - Co powyżej.

Do PVE (Player versus enemy (tłumaczenie Gracz kontra przeciwnik co znaczy kontra mob :) )

Specjalista w broni Dwuręcznej - Pół-Ork - Build pod DPS'a - gdzieś na MPC widziałem więc użyj swojej umiejętności internetowej i naciśnij szukaj (Jakby co to ja nie obrażam cb)

Łotrzyk Oszust - Niziołek (ten mały) - Ten sam build - poszukaj po www.google.pl

Pod Tanka ( Bierzesz spot i czekasz aż inni zabiją moby przez co nie tracisz za dużo życia)

Zbrojny Strażnik - Człowiek - Build pod Tanka - musisz poszukać:)

Czasem Specjalista w broni dwuręcznej - tutaj build pod tanka nie pod dps - Poszukaj :)

Pod Healera

Tylko i tylko

Oddany kapłan - Elf , człowiek , krasnal - Build który znajdziesz w http://nw-forum.pl.perfectworld.eu/showthread.php?t=13351 :)

To wszystko :)

Linki wychodzące po za forum dajemy w code. Zmień ;)

Opublikowano

W tej grze robi sie questy a nie expi.

Tutaj najwazniejsza jest fabula.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...