Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z logowaniem !

gzrxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem :/ Mianowicie, mam dziwny problem z zalogowaniem się na konto. Gdy wpisuje login "email" oraz hasło wyskakuje mi komunikat "podjęto zbyt wiele prób. Spróbuj ponownie później", dodam że czekam już dobre parę godzin i stronę mogę się zalogować normalnie. Szukałem informacji na temat tego problemu i nic nie znalazłem. Gduby ktoś wiedział jak rozwiązać ten problem bardzo proszę o komentarz :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziwna sprawa , ogólnie to przerwa techniczna była , ale mówisz że miałeś to również parę godzin temu, to proponuję zrobić reinstal gry oraz odpalić jako administrator. oraz wyczyść rejestry etc CCleanerem.

xD 

Opublikowano

Reintall gry zrobiłem, zauważyłem też dzinwą rzecz, chciałem odpalić konto na innym komputerze i to samo, wszystkie konta mają ten sam problem. Wina leży po stronie dostarczyciela internetu ? Aaa dodam że kolega na innym IP się loguje bez problemu na moje konto :O

@ Podpiąłem blueconnect i gitara. Jutro zadzwonie do dostarczyciela internetu, poproszę o zmianę IP i napiszę czy pomogło

Pozdrawiam.

Opublikowano

mam to samo u mnie wszyscy co maja internet radiowy maja ten problem a kolega ma LTE i smiga normalnie

75043626052775008486.png
Opublikowano

I kolejny problem ... ;__; Rano ( 9:00 - 11:00 ) wszystko pięknie śmigało, teraz próbuje się zalogować i lipa :) Najwyraźniej ludzie bez zmiennego IP nie pograją w tą gierkę

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ostatnio jak patrzylem to oficjalne forum NV nie dzialalo. Nie wiem jak teraz, bo jestem na tel. Jednak jak bedzie dzialac to warto napisac do administracji o tym problemie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

I kolejny problem ... ;__; Rano ( 9:00 - 11:00 ) wszystko pięknie śmigało, teraz próbuje się zalogować i lipa :) Najwyraźniej ludzie bez zmiennego IP nie pograją w tą gierkę

Pozdrawiam.

Ja mam stałe IP i jakoś śmiga.. to raczej wina dostawcy twojego internetu

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ja mam stałe IP i jakoś śmiga.. to raczej wina dostawcy twojego internetu

Dzwoniłem tam dziś, nadali mi prywatne IP i mam to samo :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...