Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 13 Pad

tomek260pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące pada do Fify 13. Czy jest jakaś różnica między padem od xboxa a zwykłym padem od pc z zainstalowanym emulatorem (bez emulatora nie działa prawa gałka). Czy lżej się steruje, łatwiej wykonuje triki, bo na moim padzie od PC jakoś mi te triki nie wychodzą. Może to kwestia przyzwyczajenia i po pewnym czasie się tego nauczę? Pytam, bo nie wiem czy warto kupić pad od xboxa.

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące pada do Fify 13. Czy jest jakaś różnica między padem od xboxa a zwykłym padem od pc z zainstalowanym emulatorem (bez emulatora nie działa prawa gałka). Czy lżej się steruje, łatwiej wykonuje triki, bo na moim padzie od PC jakoś mi te triki nie wychodzą. Może to kwestia przyzwyczajenia i po pewnym czasie się tego nauczę? Pytam, bo nie wiem czy warto kupić pad od xboxa.

Nie wiem, ja używam poda od ps3 i bardzo dobrze mi się gra, tak jakbym grał na ps3

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

A nie grałeś na padzie od PC to nie wiesz jak się na nim gra, a chodzi mi własnie o to czy są różnice między zwykłym padem a tym od xobxa, ewentualnie od ps3

Opublikowano

grałem na 3 padach
•xbox 360
•ps3
•zwykły z media pod usb

xbox - jak dla mnie najlepszy pad, wygodny, dobrze rozmieszczone analogi
ps3 - analogi za blisko siebie + jeśli ktoś ma duże dłonie pad jest zwyczajnie za mały;drobny

pc;usb - chujostwo, po 1 meczu wyrzuciłem, po prostu dziwnie się grało

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Niewiem ja mialem pada ps2 z kabelkiem laczacym na usb i polowa klawiszy nie dzialala a mam 'ala xbox z usb i wszystko sweet ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...