Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najmniej grywana postać

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj tak sie zastanawiałem jaka postac waszym zdaniem jest najmniej grywana której nie widzicie juz prawie wgl w lolu w sezonie 3??

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

viktor? to chyba u was na brazie ... sa strony ze statystykami gdzie to wszystko jest wypisane polecam zobaczyc a nie zakladac bez sensowe teamty

Opublikowano

Zdecydowanie Trundle. Niby miał remejka ,ale i tak jest zerem i under pickiem.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Zdecydowanie Trundle. Niby miał remejka ,ale i tak jest zerem i under pickiem.

Ktos tu pierdoli głupoty...

Jak dla mnie to le blanc.

Opublikowano

viktor? to chyba u was na brazie ... sa strony ze statystykami gdzie to wszystko jest wypisane polecam zobaczyc a nie zakladac bez sensowe teamty

nie chodzi mi o statystyki z jakiejś strony tylko chciałem poznać zdanie ludzi

Opublikowano

Ja od ok. 100 meczy nie widziałem urgota, heima i gragesa.

Ciekawe czemu ;p Moim zdaniem grages jeszcze się sprawdzał, tak samo jak urgot.

Opublikowano

Xerath,Poppy,Nami,Shyvane widze rzadko<ale widze>,Urgot,Heimerdinger,Le blanc,Cassiopeie widze rzadko.

Z nich wszystkich najmniej to Poppy chyba <wg stronki i mnie > :

ms8kg5.jpg

Opublikowano

Poppy, chociaż ma ona perfekcyjny system do zabicia ADc (Ult na supporta :D i tłuczemy ADc (na supporta ponieważ wolę nie dostawać żadego dmg niż zadawać więcej Adc))

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Autor tematy chyba nie widzi różnicy między niegrywalna, a niegrywana. Bo w temacie piszesz po podanie postaci niegrywanych, a piszesz niegrywalne.

Moim zdanie niegrywane są ostatnio Heimerdinger i Xerath.

Opublikowano

Poppy, Mundo, Gragas, Shyvanna, Evelynn, Sivir, Urgot, Heimedinger, Trundle, LeBlanc, Xerath, Talon (jak był w rotacji to tylko go widziałem), Kog'Maw, Udyr (Często grany dopiero po infie o skinie), Yorick (Bądź co bądź rzadko go widzę), Syndra, Cassiopeia, Warwick, i coś tam jeszcze

Opublikowano

Autor tematy chyba nie widzi różnicy między niegrywalna, a niegrywana. Bo w temacie piszesz po podanie postaci niegrywanych, a piszesz niegrywalne.

Moim zdanie niegrywane są ostatnio Heimerdinger i Xerath.

pomyliło mi sie juz poprawiam oczywiście chodzi o najmniej grywana postac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...