Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CM 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.. cm kupilem w styczniu...

po ostatnim formacie wszystko działa prócz minimizera...

Próbowałem uruchamiać CM z mini, potem bez i znów włączać... nic nie pomagało.

Ma ktoś podobny problem?

Opublikowano

Jezeli masz procek 2x rdzeniowy sproboj dac Koligacje na 1 procesor na procesie Cheatmaster.exe[ w memedzerze zadan] albo sproboj reinstalki sterow od grafy

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
Jezeli masz procek 2x rdzeniowy sproboj dac Koligacje na 1 procesor na procesie Cheatmaster.exe[ w memedzerze zadan] albo sproboj reinstalki sterow od grafy

Procek mam 3,2 Intela 1 rdzeniowy...

wcześniej bez zarzutów działało... reinstalowałem już sterowniki i tez nic nie dało...

Kdy kupilem CM mialem podobny problem... lecz wtedy sam sie rozwiązał, po 3 czy 4 właczeniu CM "zaskoczyło"... a teraz nie ma bata.. nie da się nic zrobić...

niby otwiera się w oknie ale do paska nie można zminimalizować :/

Opublikowano
Procek mam 3,2 Intela 1 rdzeniowy...

wcześniej bez zarzutów działało... reinstalowałem już sterowniki i tez nic nie dało...

Kdy kupilem CM mialem podobny problem... lecz wtedy sam sie rozwiązał, po 3 czy 4 właczeniu CM "zaskoczyło"... a teraz nie ma bata.. nie da się nic zrobić...

niby otwiera się w oknie ale do paska nie można zminimalizować :/

Eh chodzi Ci Tylko o zminimalizowanie do traya?? To u kazdego jest taki problem .... Nie wiem czym to jest spowodowane... Ale ciesz sie ze dziala Ci Tworzenie Okna :) Chowanie do paska to rzecz zbedna mozesz sobie schowac okno kolo zegara i zostawic kawalem zeby potem sobie je przyciągnąc. Pozdro :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
Eh chodzi Ci Tylko o zminimalizowanie do traya?? To u kazdego jest taki problem .... Nie wiem czym to jest spowodowane... Ale ciesz sie ze dziala Ci Tworzenie Okna :) Chowanie do paska to rzecz zbedna mozesz sobie schowac okno kolo zegara i zostawic kawalem zeby potem sobie je przyciągnąc. Pozdro :)

minimalizowanie do traya nie zawsze zaskakuje a okno przeciagnac mozna zawsze ale jezeli koniecznie musisz minimalizowac przez F9 sprobuj wylaczyc gre i nie wylaczajac CM wlaczyc ponownie po 3-4 razie powinno zaskoczyc. zeby sprawdzic czy dziala nie musisz sie logowac wystarczy ze pokaze sie ekran z wyborem serwa (midgard-hellhem) jak F9 dziala to ok jak nie sprobuj ponownie. A jak nie chce ci sie bawic to zrob jak mowi cytowany kolega i po prostu

lap za niebieska belke i ciagnij okno

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!