Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze chce zrobić że stalka +0 jest na 1 lvl w navicta już ustawiłem na 1 levl tylko zostało mi w cliencie to zmienić ale nie wiem jak to zrobić w co wejść co wypakować co zmienić.

DAJE SUBY I LAJKI ZA POMOC

Opublikowano

locale_pl wypakuj potem item_proto i zmien w limitvalue="daj lvl" jaki dales w item_proto serwer

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

locale_pl wypakuj potem item_proto i zmien w limitvalue="daj lvl" jaki dales w item_proto serwer

Nie rozumiem tego mam pliki niesmialy client easymt2

Opublikowano

Nie rozumiem tego mam pliki niesmialy client easymt2

Wejdz w Katalog z Clientem nastepnie w folder Pack, wrzuc do niego Unpacker FileArchiver2 , kliknij na niego:

Extract-->Extract Archive-->locale_pl-->Pack-->Zapisz

Wejdz w folder locale_pl, wypakuj item_proto Extract-->item_proto-->Unpack, otworz plik item_proto.xml notepadem++ lub wordpadem,notatnikiem , odnajdz wpis od itemu w ktorym chcesz edytowac,zmienic lvl , lec w prawo odnajdz limitvalue="lvl" ustaw lvl jaki dales w limitvalue w item_proto mysql, nastepnie spakuj item_proto Extract-->item_proto-->Pack

Potem spakuj locale_pl : extracted-->locale_pl-->Pack Archive

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...