Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Towarzysz dla łotrzyka ?

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Towarzysz kleryk, kamienie zależy od typu czy ofensywne czy defensywne. Po prostu umieszczaj podstawowe statystyki dla rogue.

Opublikowano

Ja wybrałem Żołnierza. Na orkach spisywał się dobrze. W końcu to nie ja mam być w centrum uwagi mobów. Ale nie o tym. Zmienić na wasze propozycję, wyjaśni ktoś grę z klerykiem jako wsparcie?

Opublikowano

ja gram z klerykiem, i gra sie dobrze, mobom prawie nic nie robi, ale wcale mikstur nie trzeba uzywac

To jest plus. Dzięki za chociaż tyle informacji. :) Można zamienić towarzysza, czy muszę go kupić i ewentualnie za ile?

Opublikowano

To jest plus. Dzięki za chociaż tyle informacji. :) Można zamienić towarzysza, czy muszę go kupić i ewentualnie za ile?

Można mieć wiele towarzyszy ile się chce i grać każdym innym. Każdego towarzysza musisz kupić, w Wielkim Magazynie, koszt jednego to 2g.

Opublikowano

Można mieć wiele towarzyszy ile się chce i grać każdym innym. Każdego towarzysza musisz kupić, w Wielkim Magazynie, koszt jednego to 5g.

a tak w ogóle można przywołać więcej niż jednego towarzysza ?

xD 

Opublikowano

Na rogala z podstawowych to kleryk.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

możesz też kupić od innych graczy ceny są różne czasami nawet poniżej 3k AD więc się bardziej opłaca.

Ale co mogę kupić ? przecież towarzysza dostaje się za Free bo za questa ;)

xD 

Opublikowano

Ale co mogę kupić ? przecież towarzysza dostaje się za Free bo za questa ;)

Chodziło mu o innych towarzyszy bo jest kilka rodzaji kompanów.

Opublikowano
Wielkim Magazynie, koszt jednego to 5g.

2g* 5 kosztuje qń. Kaplanem jest fajnie do 35 pozniej oczekujesz czegos wiecej i juz sie troszke nudzi ten ''najzwyczajniejszy''

Opublikowano

@Up.

Myślę, że potem jak zrobisz dobre "eQ" to już nie będzie potrzebny, on jest tylko na początek żeby nie padać i nie wydawać mikstur.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Wielkim Magazynie, koszt jednego to 5g.

2g* 5 kosztuje qń. Kaplanem jest fajnie do 35 pozniej oczekujesz czegos wiecej i juz sie troszke nudzi ten ''najzwyczajniejszy''

Już poprawiłem. Bez zastanowienia najlepszy będzie kleryk zwłaszcza na początkowych levelach przydaje się bardzo.

Opublikowano

Moim zdaniem na początek najlepszy będzie kleryk, jak wbijesz większy lvl najlepiej zmień na żołnierza/żołdaka, jednak wg mnie żołnierz lepszy bo jest obrońcą a łotrzyk nie potrzebuje drugiego offa(no chyba że masz dupne eq) :)

Opublikowano

a tak w ogóle można przywołać więcej niż jednego towarzysza ?

Można, tylko potrzeba do tego przedmiotu za ZEN (chyba 300).

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Hmm, kleryk przyda sie na pewno na początku ze względu na to że leczy, lecz póżniej nic nie daje ... ( gdyż jego max lvl może być tylko 15 ;) )

Masz przedmioty, które zwiększą lvl/rangę towarzysza, tak jak konia ;)

Mógłbyś podać namiar na ten przedmiot, nazwę etc.? :)

Opublikowano

za 300 zen powiadasz? to chyba ci sie pomylilo z resetem skilli xD

Opublikowano

za 300 zen powiadasz? to chyba ci sie pomylilo z resetem skilli xD

HuehuehuhahheheheHUAHAHAHAH

Napisałem chyba. Beka co, że nie pamiętam.

xD xD xD xD xD xD xD xD

wkurwiony jestem, bo formata robiłem i się pierolę ze wszystkim

e: Za 350 jest.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...