Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V na PS3 czy PC?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko bo jak wszyscy wiedza zbliza sie premiera gta5. Tylko ze na razie wychodzi na ps3. i Zastanawiam sie nad kupnem orginalu. Na playstation bedzie odrazu a na pc? Jak myslicie po jakim czasie wyjdzie na pc?

I teraz nie wiem czy kupic przed premiera na ps3 czy poczekac na wersje na pc. Tylko ciekawe jak z wymaganiami bo mam laptopa dosc dobrego ale widac ze ta gra ladne bedzie miala wymagania

u1lc.png
Opublikowano

Najprawdopodobniej nie będzie na PC podczas końcówki pierwszego gameplay'u można zauważyć że będzie na PS3,XBOX360.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Bo jednak fajniej sie gra w tego typu gry na pc. Nie wiadomo jak z wymaganiami?

Wymagania nie są znane :)

Ale chyba podobne do GTA IV, bo silnik jestem ten sam.

Polecam ci wersje PC(o ile wyjdzie,ale raczej tak), bo jak mogliśmy zauważyć na 1-szym gameplay'u była mowa o wersji "online". :P

Opublikowano

Wersja na PC będzie pewnie opóźniona, gdyż szukają programisty kto by przeniósł grę i zschynronizował na blaszaki.

Opublikowano

Ja bym wolał zaczekać na tą na PC. Ponieważ jak zwykle wersja na konsole będzie nieco bardziej uboga i tak jak się spodziewam to tryb Multiplayer będzie tylko w wersji na PC.

jp8p35.png
Opublikowano

Najprawdopodobniej nie będzie na PC podczas końcówki pierwszego gameplay'u można zauważyć że będzie na PS3,XBOX360.

Będzie na pcety na pewno, jednak trochę później po wydaniu na konsole.

d28tGcM.png

Opublikowano

Ja CI polecam na konsole, ponieważ wychodzi 13-17 września, a na wersje PC będziesz musiał czekać prawdopodobnie z tego co wyczytałem ponad 10 miesięcy :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja CI polecam na konsole, ponieważ wychodzi 13-17 września, a na wersje PC będziesz musiał czekać prawdopodobnie z tego co wyczytałem ponad 10 miesięcy :)

To żeś poczytał... Haha lol :D-.-

Od Ciebie zależy na co kupisz. Kupuj na to, gdzie lepiej się czujesz. Ja np. gram tylko na PC więc będę czekać dotąd aż wyjdzie a jezeli ty wolisz grać na PS3 to kupuj na ps3

Opublikowano

Ja myślę że fajnie się gra na PS3 niż na PC dlatego proponował bym ci kupić przed premierowo.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

To żeś poczytał... Haha lol :D-.-

Od Ciebie zależy na co kupisz. Kupuj na to, gdzie lepiej się czujesz. Ja np. gram tylko na PC więc będę czekać dotąd aż wyjdzie a jezeli ty wolisz grać na PS3 to kupuj na ps3

Nie wiem co Cie śmieszy :)

GTA IV na PC wyszło mniej więcej półtora roku później niż na Xbox360/PS3

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Graj na tym na czym ci lepiej idzie.

Grasz lepiej na klawiaturze i myszce wybierz PC.

Grasz lepiej na padzie wybierz PS3.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Ani na PS3, ani na PC- nie będzie GTA: V

Obecnie GTA: V - będzie na konsolach. Przykro mi z tego powodu.

bez gif

Opublikowano

Ani na PS3, ani na PC- nie będzie GTA: V

Obecnie GTA: V - będzie na konsolach. Przykro mi z tego powodu.

Nie chciałbym tutaj podważać Twoich opinii i zachowania... Ale widzę, że piszesz te posty tylko aby nabijać licznik. 3/4 Twoich wypowiedzi nie ma totalnego sensu i nie wnosi nic do konwersacji a wypowiadasz się w KAŻDYM temacie z góry do dołu.

Przeczytaj ponownie co napisałeś i sam sobie odpowiedz czy ta wypowiedź ma sens.

Z tego co słyszałem GTA 5 będzie we wrześniu na PS3 i XBOX. Prawdopodobnie po około połowie roku Rockstar wypuści GTA na pc + konsole nowej generacji. Jest to nieźle zaplanowany chwyt... Gracze kupią i teraz (by pograć) i za pół roku (by zobaczyć lepszą grafikę)

Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego...

Opublikowano

Ale widzę, że piszesz te posty tylko aby nabijać licznik. 3/4 Twoich wypowiedzi nie ma totalnego sensu i nie wnosi nic do konwersacji a wypowiadasz się w KAŻDYM temacie z góry do dołu.

Nie nabijam. GTA znam od 2004 roku. Wiem, jakie budowle, wiem, co i jak, i dlatego staram sie tu pomagać.

To co, 3/4 - moich wypowiedzi, jest bezsensu, że ja chcę pomagać, i pomagam, pisze posty - w tym dziale.

Więc jaki krwi problem - co?

Przeczytaj ponownie co napisałeś i sam sobie odpowiedz czy ta wypowiedź ma sens.

Odpowiedziałem Ci na pytanie, czy na PS3, czy na PC - będzie - te GTA : V.

Odpowiedziałem Ci, że nie będzie, bo tylko (( bo ja czytałem, dużo o GTA : V )).

I się doczytałem, że 17 / 09 / 2013 - będzie GTA : V - na obecnych konsolach, które u nas istnieją.

Z tego co słyszałem GTA 5 będzie we wrześniu na PS3 i XBOX.

Na XBOX 360, na 100 - %, będzie.

Ale GTA : V, na PS3, to nie do końca jestem przekonany, do tego...

Prawdopodobnie po około połowie roku Rockstar wypuści GTA na pc + konsole nowej generacji.

W marcu 2014 - prawdopodobnie GTA : V - będzie udostępnione, na PC.

I będziemy mogli grac na komputerach, strzałkami, zamiast na joysticku, na XBOX 360.

Mam nadzieje, że Cię trochę oświeciłem.

I Ci przetłumaczyłem - że lubie tu pomagać, w dziale od Snajpera678.

To na tyle. Dziękuje - pozdrawiam...

bez gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...