Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie itemów na 1.6.1

KaciPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno na osiolku na 1.6.1 mozna bylo kopiowac itemy ? czy to prawda? a jak tak to jak ?

Opublikowano

Na ośle absolutnie ni mozna

Jednak normalnie jest wiele sposobów jednak na grze wieleosobowej za to są perm bany

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Wiadomka że są bany ale nie każdy dostrzeże. Nie wiesz jak kopiować? Wystarczy że wklepiesz na YT "Kopiowanie diaxow w MC" To Ci wyskoczy :) Polecam.

Opublikowano

Jedyny sposób, i który na dodatek nie działa to sposób z enchantem. Ten sposób i tak nie działa, jest tylko wizualny.

Opublikowano

nie wiem czy to jeszcze dziala ale kilka miesiecy temu klonowalem diaxy wchodzac zapisujac wchodzac i szybko wychaodzic dokladnie nie pamietam nie robie tego popatrz na necie moze jest gdzies ten sposob ja poszukam i jak znajde to tu wpisze

Opublikowano

Działa sposób na osiołku, lecz potrzeba mieć kogoś, kto na niego siądzie, i wyloguje się wtedy, gdy jest odpowiednia chwila ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

nie wiem czy to jeszcze dziala ale kilka miesiecy temu klonowalem diaxy wchodzac zapisujac wchodzac i szybko wychaodzic dokladnie nie pamietam nie robie tego popatrz na necie moze jest gdzies ten sposob ja poszukam i jak znajde to tu wpisze

na pwewhdkg Działa na demo

Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko

Lubię pomagać

Opublikowano

Jeżeli istniałaby taka możliwość, to na pewno zostałaby opublikowana na youtubie. Jeżeli tam nie ma, to się nie da. Wyżej pisali, że to niemożliwe i mi się wydaje tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...