Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jungla Gragasem

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Czy możliwa jest jungla Gragasem ? Mało osób już gra tą postacią , dla wielu nadaje się tylko na mida .

A co jeśli to "niedoceniony jungler" ?

Dobre ganki dzięki E skillowi i ulti (wystarczy umiejętność rzucenia beczką , tak aby przeciwnik odrzucił się w stronę sojusznika) .

Szybka jungla dzięki W skillowi .

Wypowiadać się :)

giphy.gif ­

Opublikowano

Nah czy ja wiem... Raczej nie poniważ są od niego szybsi (czyszczenia camp'ów i wytrzymalsi (tanky tanky) Więc lepiej niech pozostanie na midzie, gdzie zresztą z łatwością OWNi. Np Ja uwielbiam grać nim przeciwko Akali Dlaczego? Akali stawia chmórkę, a ja pierdut ulta i wylatuje z chmurki, Loffe <3

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Nie jest możliwa. Mimo, że początkowo Riot chciał go stworzyć jako junglera (kiedyś w polecanych itemkach był nawet build na junglującego ad-offtanka) to obecnie są o wiele lepsi junglerzy. Sam Gragas robi campy wolno, ganki ma takie sobie, skille stworzone pod lane'ing (pasyw i W=sustain, Q=harass, E=escape,). Obecnie tylko na mida moim zdaniem.

Opublikowano

Jak najbardziej jest viable. Widziałem streamerów jak grali gragiem w jugli. Maxują e lub w i budują do pod ad tanka z juglowymi itemkami, tylko trzeba sobie zadać pytanie czy jest sens? Imo wlasnie nie ma bo mamy naszego ponycarima

xxx

Opublikowano

Co do tematu, to bardziej bym się zastanowił nad AD Gragasem (70 AD na 20 sec z W to nie byle co (skill W ma CoolDown 25 sec))*

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Podobno Anivia nie jest taka zła na jungli. W sumie grając ją na midzie bardzo łatwo robiło mi się nią blue.

Musze kiedyś ją wypróbować a co do Gragasa to po co kombinować skoro w lolu są tacy junglerzy jak hecarim,j4 czy lee sin ^^?

Opublikowano

Gragas nadaje się tylko na mida i topa, jungle robiłby zbyt wolno, dość manożerny (W nie regeneruje tak dużo many) oraz oczywiście są lepsi jak hecarim, j4, lee, bądź elise.

Opublikowano

Gadacie, gadacie a przypomnijcie sobie mecz Allstars gdy InSec grał Gragasem w jungli. Co prawda to prawda, nie jest to jeden z najlepszych junglerów ale da się nim coś ugrać, wymaga skilla. Rzadko go widywać na midzie, może czas sprawdzić go w jungli.

Opublikowano

Jest gruby i wolny , nadaje się tylko na mida i na topa bo tylko ma siłę rzucać i pić z tych beczek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...