Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja]patch 3.9 i następne

Proto-X1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! chciałbym otwożyć dyskusje na temat patcha 3.9 i paru następnych mianowicie rework mastera
bardzo mnie boli to że nie dodali systemu ant-Bol gdyż stało się to tak popularne że nie da się juz normalnie grać :/
-Master yi będzie teraz full Ad z wyjątkiem medytacji
-kolejne nerfy i buffy corki miał wielkiego buffa ale i tak wciąż to jak dla mnie najbardziej bezużyteczna postać w grze
-Lucian został już ujawniony po przeczytaniu jego spisu umiejętności będzie to trudna postać ale i tak ją kupie gdyż jest niesamowicie dopasowana do mojego stylu gry (przypadek nie sądze :>) będzie również pierwszym czarnoskurym w grze(jeśli zbroja kassadnia się liczy to drógim) PS:przepraszam za orto mam dysgrafie :/

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak dysgrafia, jest trudność zapamiętania zasad ortograficznych + lenistwo

Co Ci szkodziło przy "drugim" zajrzeć do słownika? Nawet tego internetowego...

Według mnie dobrze, że zmieniają go pod AD bo takie skurwysyństwo było dobre pod AP że nie szło w ogóle nic mu zrobić jak używał tego na linii.

Lepiej będzie się chyba też sprawował w jungli, dobre zmiany, dobre. GJ RIOT :D

Opublikowano

Bol wcale nie zrobił się popularny, a tłumaczenie swoich przegranych bolem, bez komentarza. Riot wie od daawna o bolu, ale oni bardziej skupiaja sie na LCSach niż normalnej grze. Ciekawa sprawa że ja pare dni temu po raz pierwszy od 3 miesięcy spotkałem osobę na bolu, a ty masz ich co grę ;) Mpc nie jest żadnym centrum internetu, i to że bol stał się tu "popularny" jest tak naprawdę niezauważalne przy ilości graczy lola.

Opublikowano

Master ad dalej będzie nakurwiał z Q po miliony, dodatkowo jest lepszy od ap. Ap polegał tylko na Q, a AD rzuci Q i między drugim Q zdąży zabić kilku z AA

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Patch jest dobrze zrobiony. Blok BoLa przydałby się, ale Riot niezbyt się tym zainteresował. Lucian wygląda na mocnego champa, rework Yi też jest w porządku. Corki nawet po buffach jest słaby, moim zdaniem wymaga całościowego reworka.

Opublikowano

Kiedyś bd musieli zablokować Bola ... Co do mastera mam go , ale nie gram nim , ale miałem z nim problem na midzie , zabiorę mu powiedzmy 70 % hp on wycofuje się do wieży i się leczy ... jaki tu sens ? Jeszcze czasami nie da sie tego przerwać ...

Opublikowano

a czym się mają interesować ? 1% graczy którzy grają na bolu? po za tym jak zgłosisz go w tablicy wyników, czy napiszesz ticketa do supp że dana osoba używa/używała bola to oni ją będą "śledzić" :3

Opublikowano

żeczywiście corki potrzebuje całościowego reworka niech zamiast bombardiera zrobią śmigłowca i już będie lepszy :) co do mastera Ad będzie światyn dawniej jeśli chciało się go zrównowazyć trzeba było robić miecza-pistoleta i guniso a teraz Ad i już nie ma :) w dodatku ult będzie miał pasywa dedniesz odnawiasz skile typu Q W E,R musi byc aktywne zeby zadziałał ten efekt na ulta :)co do 1% graczy ma bola nie wydaje mi się że aż tak mało osób ma bola :)co do kontry na yi jeśli chcesz mu przerwać medytacje musisz go zestunowac lub uciszyć to powinno pomuc <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...