Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proźba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proźbe do forumowiczów. Jeśli ktoś ma hacka dzięki któremu nie rzuca bronią podczas strzelania jest to chyba no recoil. Byłbym wdzięczny jeśli ktoś by wrzucił.

PASI

Opublikowano

Mam proźbe do forumowiczów. Jeśli ktoś ma hacka dzięki któremu nie rzuca bronią podczas strzelania jest to chyba no recoil. Byłbym wdzięczny jeśli ktoś by wrzucił.

5. Zakaz Proszenia o hacki i podobne programy (Użytkownik dostaje Ostrzeżenie 20% i zawieszenie konta na 3 dni)

11. W nazwie tematu powinien znajdywać się przedstawiony problem. Tematy z niepoprawną nazwą tematu np. "POMOCY" będą karane ostrzeżeniem, a w szczególnych wypadkach zawieszeniem konta.

13. Brak znajomości regulaminu w żadnym wypadku nie usprawiedliwia jego złamania.

ZANIM NAPISZESZ TEMAT , PRZECZYTAJ Regulamin

hardcore.jpg

Opublikowano

5. Zakaz Proszenia o hacki i podobne programy (Użytkownik dostaje Ostrzeżenie 20% i zawieszenie konta na 3 dni)

11. W nazwie tematu powinien znajdywać się przedstawiony problem. Tematy z niepoprawną nazwą tematu np. "POMOCY" będą karane ostrzeżeniem, a w szczególnych wypadkach zawieszeniem konta.

13. Brak znajomości regulaminu w żadnym wypadku nie usprawiedliwia jego złamania.

ZANIM NAPISZESZ TEMAT , PRZECZYTAJ Regulamin

O jakiś ty ważny Pijawka II ...(nie sądzę o sobie że jestem ważniejszy..)

@Topic

Napisz mi na PM swoje gg ^^ mam chyba hacka a który ci chodzi ale nie jestem pewien czy ci na 100% zadziała ;)

userbarwb.png
Opublikowano (edytowane)

O jakiś ty ważny Pijawka II ...(nie sądzę o sobie że jestem ważniejszy..)

nie zczaiłem o_O

Pijawka III się odezwał ...

Sorka ale jak tak będzie dłużej to co to będzie za forum ...

może wolałbyś żeby na forum było 100% noobów >.>

nie mówię o zenkalrus , ale wyobraźcie sobie wszystkie posty typu "hack pl0x" " moge poprosić hacka ? PLIS"

PS :

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

REGULAMIN OGÓLNY MPCforum

Edytowane przez LadyBreaker

hardcore.jpg

• 2 tygodnie później...