Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Bt i botrk

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym was spytać czemu jak buduję te 2 itemy na adc to ludzie mi mówią że powinienem iść do brązu że robi się albo to albo to . Jak gram taką tristanką i mam bt + botrk + phantom to na solo prawie każdego składam .Może mi ktoś wyjaśnić czemu ich razem się nie składa albo na jakie adc się ich razem nie składa. Za sensowne odp daję like ;p.

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli dobrze Ci się gra w taki sposób i co najważniejsze nie feedujesz ale idzie Ci gra nie sugeruj się gadaniem innych. Pamiętaj, że to ty grasz adc, a nie oni i to Ty wiesz czego Ci potrzeba.

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

BT i BotrK ładnie się uzupełniają, ponieważ masz aż 12+12+6=30 life steal + pasywka + attack speed. Lecz przydają się inne itemy typu IE, bo tyle life stealu nam się nie przyda bo i tak trzymamy się na dystans.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Po pierwsze: NIGDY nie słuchaj ludzi w LoL'u (co innego fora) Ja ostatnio spotkałem kolesia, który mówił że nie buduje się armoru* na ADc x.x Graj jak chcesz, byle byś nie nafeedował/a i cokolwiek robił/a. Wg mnie to tyle w temacie.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Siema chciałbym was spytać czemu jak buduję te 2 itemy na adc to ludzie mi mówią że powinienem iść do brązu że robi się albo to albo to . Jak gram taką tristanką i mam bt + botrk + phantom to na solo prawie każdego składam .Może mi ktoś wyjaśnić czemu ich razem się nie składa albo na jakie adc się ich razem nie składa. Za sensowne odp daję like ;p.

Bo aż taki heal nie jest potrzebny jak ogarniasz pozycjonowanie, a w miejsce BT można wrzucić np. Guardian Angel ;)
Opublikowano

bo za duzo lifesteal i jezeli postac polega na skillach (draven ) to bt a na aa (cait) to botrk

nie powinno sie skladac tych dwoch itemow chyba ze naparwde wygrywamy linie

­

Opublikowano

Jak warzywa to możesz nawt i 2 bt złorzyć i botrk. Chodzi głównie o to żebyś defa złożyłe albo lw. Ale nie sugeruj sie niemi, jak gra ci się tak dobrze to graj

xxx

Opublikowano

Botrk ma wiecej lifesteala i bardziej op passywe niz bt + mozna btork uzyc ( op ). Bt tylko zajmuje miesjce, mozna zamiec na last whispera albo nawet ga pod koniec gry. Nevah bt+botrk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...