Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi mega Lagi

FTFCmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zawsze grałem normalnie bez lagów, a ty pewnego razu lagi jak nie powiem co! Typ Nat Ograniczony ale zawsze tak było i działało, Detale full czy nawet low nic nie pomaga, myślę że to nie wina kompa bo grałem już na nim sporo i nie było problemu,

Procek:I5 3350p

Ram:8GB

Karta: Nvidia GTX660ti 2gb ddr5

Zasilacz, chieftec 500w

net: 10mb/s TP Po kablu

Dodam że w grach np Warframe, cs nie mam lagów ping poniżej 30 w cs

Opublikowano

Pierwsze pytanie - lagi - PING, czy FPS?

Sprawdź spójność plików gry, ew. reinstall gry.

Po jakiej czynności pojawiły się te lagi?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Pierwsze pytanie - lagi - PING, czy FPS?

Sprawdź spójność plików gry, ew. reinstall gry.

Po jakiej czynności pojawiły się te lagi?

Ping!, Na prywacie max detal FHD 91 FPS? Chyba to jest max bo stoi na tylu ani więcej ani mniej. Z dnia na dzień, podkreślam że jak włączę mw2 nawet w menu gry to neta mi wywala, na ts3 mam 1500pingu JAK jestem w menu gry to coś nie tak!

Chujowa gra pozdrawiam

Opublikowano

Spróbuj na czas otworzenia gry wyłaczyć firewall i antywirusa, może w tym jest jakiś mankament.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

zresetuj porty , przeskanuj komputer antyvirem , sprawdź spójność plików

Jak mam zresetować porty?

Czasami mam typ NAT Otwarty to nie mam lagów a jak jest zamknięty to są lagi, co 24h zmienia mi sie ip (Chyba) i muszę czekać, czasami jest dzień tak a dzień tak, strasznie zyebana ta gra. Wiem czemu nikt nie lubi mw2 to już myślę co z BO2

zresetuj porty , przeskanuj komputer antyvirem , sprawdź spójność plików

Jak mam zresetować porty?

Czasami mam typ NAT Otwarty to nie mam lagów a jak jest zamknięty to są lagi, co 24h zmienia mi sie ip (Chyba) i muszę czekać, czasami jest dzień tak a dzień tak, strasznie zyebana ta gra. Wiem czemu nikt nie lubi mw2 to już myślę co z BO2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...