Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki towarzysz dla Manipującego Czarodzieja?

.Bodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym proponował tanka, czyli tego żołnierza. Dlaczego? Możesz spokojnie niszczyć wrogów, gdy żołnierz zajmuje się nimi, bez obawy ze tak szybko padnie. Po co Ci kleryk na wizarda, jeżeli w każdej chwilii możesz dostać mass dmg i Ci kleryk nie pomoże ani poty.. Szczególnie, że nawet na głupim 5-10 lvlu kleryk leczy cie po 200-500 no czasami po 1000, a sam szybko pada. On padnie, masz minimalne szanse na przeżycie.. A tak to żolnierz tankuje, a Ty z tyłu ciskasz spellami ;). Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mam kleryka do expienia i nie narzekam (żołnierza nie testowałem).
Dodatkowo kupiłem sobie czarodzieja z którym chodze na potyczki i podziemia ;)

@UP O to chodzi w wizardzie, żeby tego dmg unikać :3 Poza tym żołnierz też nie jest w stanie stankować wszystkich mobków.

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Żołnierz tankuje tylko 1 stwora (tego, którego zaatakował). Sam mam żołnierza i takim wielkim tankiem nie jest... Przydaje sie tylko do tych bossów.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Ja również proponuje kleryka, będzie najbardziej pomocny jeżeli grasz wizardem :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Kleryk jest przydatny do 30 poziomu, potem strasznie kaleczy. Bierz tanka będzie atakował z bliska a ty jako control wizard będziesz walił z daleka.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Z tych zwykłych pachołków to żaden roboty nie robi :D Ja mam kleryka to na małym lvlu jeszcze jakoś efekty tego leczenia było widać ale na wyższych pada jak szmata i tylko trzeba go wskrzeszać:D

Opublikowano

Mam to samo co Istvan z tym ze ja na 32 lvl musze go respic na BossRunach conajmniej 3 razy na kazdym.

Niby cos tam daje lecz jest to juz niewiele, czesciej potki uzyje niz on mnie wyleczy.

Najbardziej denerwujace jest to ze ich maxymalny lvl to 15 a zeby miec lepszego trzeba wydac w cholere kasy...

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...