Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy internet 4MB/s jest szybki?

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MB czy Mb bo to duża różnica? Jeśli 4 Mb to na dzisiejsze czasy mało.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Mam neta kablem 1Mb i jakos grywam z pobieraniem troche gorzej, lepsze to niz 512 radiowka (mialem 2 opcje), takie 4Mb to dla mnie bylby raj

Opublikowano

Ile za ten 4 masz płacić ? Tak jak wyżej, do grania wystarczy 2 / 4, ale jeżeli dużo i często ściągasz to 10 będzie dobrym wyborem.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

W neostradzie masz do 10Mb/s co daje realne 700-1200 Kb/s pobierania za 49zł. Reszty ofert nie znam, ale wystarczy poczytać / zadzwonić i się zapytać.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Po pierwsze,jak możesz mieć 50kb/s za 60zł? Chyba chodzi Ci o download,a nie o ofertę?

Twoje 4 Mb tak naprawdę nie da Ci 4MB/s tylko około 512kB/s

Opublikowano

Do grania spoko ale ściąganie gorzej ale też się da. Każdemu jest internet potrzebny do czegoś innego. Ja także mam 150Mb/s i przydało by się więcej :)

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Skończe spamować i powielać wszystko po kilka razy. Każdy następny zbędny post będzie odpowiednio nagradzany.

Poczekajmy na odpowiedź autora za ile zł miesięcznie są te 4Mb. Jeśli o szybkość chodzi to będziesz mieć DL na poziomie 512KB/s a teoretyczny UP ~51KB/s, ping zależy od jakości łącza oraz operatora

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W neostradzie masz do 10Mb/s co daje realne 700-1200 Kb/s pobierania za 49zł. Reszty ofert nie znam, ale wystarczy poczytać / zadzwonić i się zapytać.

Tylko autor musi pamiętać, że nie wszędzie będzie miał realną prędkość pobierania 700-1200(ja np. mam 10mb/s, "pani z orange" mówiła przez telefon, że spokojnie wejdzie, a tu lipa 4mb w porywach).

Mam nadzieję, że to nie spam;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Tylko autor musi pamiętać, że nie wszędzie będzie miał realną prędkość pobierania 700-1200(ja np. mam 10mb/s, "pani z orange" mówiła przez telefon, że spokojnie wejdzie, a tu lipa 4mb w porywach).

Mam nadzieję, że to nie spam;d

Masz linie takie jakie masz więc sie nie dziw ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

ja mam 4 mb radiowke i jest szybka wiadomo z pobieraniem gorzej nie pojdzie szybko ale jesli masz czasu to sobie wolno tez pobierzesz bezproblemowo

Opublikowano

ja potrzebuje do grania i przeglądania oglądania yt itp. a pobieram żadko.

ja potrzebuje do grania i przeglądania oglądania yt itp. a pobieram żadko.

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

4MB/s już jest powiedzmy ok, można ściągać, wiesz, ja obecnie jestem w takim miejscu gdzie mam 0,4 mb/s, a u siebie mam normalnie 32.. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...