Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack do lola- wywoływanie lagów u przeciwnika

Gość Excusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

właśnie przed chwilą skończyłem grać z kolegą duo rankeda. Kolega grał na midzie Mordą przeciwko Zedowi, gdy zaczynał atakować Zeda dostawał lagi, tak, że nie mógł go trafić, płynnie widział spadające hp minionów, ruch innych graczy itp.. Taka sytuacja powtórzyła się 3 razy tylko przy atakach na Zeda, potem gdy Zed wygrał linię kolega już nie dostał lagów. Ten Zed nie grał jakoś bardzo dobrze, wbiłem na lolkinga tego szmaciarza i okazało się, że na 5 ostatnich rankedów przegrał tylko 1, co też jest wątpliwe. I teraz pytanie czy istnieje taki hack czy coś, który spowoduje lagi u przeciwnika? Gadaliśmy na skype, nic nie rwało, było ok, kolega problemów z netem raczej nie ma, burzy też nie było.

Opublikowano

Tak, kolega wooden PC i na hacki zwalajcie :D

Szczerze ja to samo teraz miałem, jakieś 20 minut temu stałem przy csach i widziałem jak rozgrywka się toczy, jak csom się hp spada, całą grę lecz nie mogłem nic zrobić.

Kolega mnie na skype słyszał więc możliwe że coś od RIOTu na chwilę albo zbieg okoliczności, że złapaliśmy laga mniej więcej w podobnym czasie

Opublikowano

Powiem tak, taki hack nie istnieje chyba do żadnej gry o.O . Nie wliczając ddos'ów na łącze internetowe.

Sam posiadam wooden PC i wszystkie rzeczy które wymieniłeś w temacie nie są mi obce :).

Dlatego jak widać twój kolega wstydzi się chyba swojego komputera.

wbiłem na lolkinga tego szmaciarza i okazało się, że na 5 ostatnich rankedów przegrał tylko 1, co też jest wątpliwe.

Hmm, wątpliwe? A mam pytanie. W jakiej dywizji jesteś? Bo skoro dla Ciebie 4 rankedy wygrane pod rząd są czymś dziwnym to boję się wiedzieć jaka dywizja..

bez gif

Opublikowano

Powiem tak, taki hack nie istnieje chyba do żadnej gry o.O . Nie wliczając ddos'ów na łącze internetowe.

Sam posiadam wooden PC i wszystkie rzeczy które wymieniłeś w temacie nie są mi obce :).

Dlatego jak widać twój kolega wstydzi się chyba swojego komputera.

wbiłem na lolkinga tego szmaciarza i okazało się, że na 5 ostatnich rankedów przegrał tylko 1, co też jest wątpliwe.

Hmm, wątpliwe? A mam pytanie. W jakiej dywizji jesteś? Bo skoro dla Ciebie 4 rankedy wygrane pod rząd są czymś dziwnym to boję się wiedzieć jaka dywizja..

Wątpliwe, bo grał bardzo słabo, sam wygrywam pod rząd czasem 3,4 nawet 5 więc nie o to chodzi

Opublikowano

Nie istnieje takie coś jak ''hack na lagi''. Nie istniał i nie będzie istaniał. Tylko wspomniane wyżej DDOS'y.

Opublikowano

Jedyne sensowne wyjasnienie jest to, ze przy animacji skillow Zed'a twojego kolegi komputer szwankuje. Propozycja: niech zagra aram'a z jakims innym Zed'em i niech sprawdzi czy tez ma lagi.

sstwc.jpg

Opublikowano

Tak samo mieliśmy, jak z kolegami graliśmy TT. Przy atakowaniu Astro Teemo, zaczynały się dziwne lagi, a na skypie itp. było ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...