Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod dla stałych graczy

Gość Lord Seven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce żadnego spamu potrzebuję kod jeżeli ktoś ma to na PW dogadamy się :)

Opublikowano

kur....de następny twój bezsensowny temat niepotrafisz zobaczyć starych tematów o kodach zreszta przez ciebie zalozonych niz spamowac forum takimi tematami....

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

kur....de następny twój bezsensowny temat niepotrafisz zobaczyć starych tematów o kodach zreszta przez ciebie zalozonych niz spamowac forum takimi tematami....

Inne kody został wykorzystane i może jakbyś pomyślał inni mają i chcą sprzedać, dlatego założyłem temat więc twój post nic nie wnosi to tematu pzdr ;-)

Opublikowano

Jak ty masz 22 lata, to naprawdę musisz być idiotą twoje posty nic nie wnoszą do tematu już raporty na ciebie poszły jak masz się mi się żalić, to pisz na PW, a nie piszesz mi tutaj takie pierdoły co mnie gówno obchodzą ..

Opublikowano

@up człowieku gość chciał się tylko dowiedzieć czy są jakieś kody bo nie zawsze się zobaczy w tematach, a czasami użytkownicy naszego forum wchodzą na strony gdzie są dostępne kody i czasem się dzielą.

Topic: niestety narazie nie ma dostępnych:) Pozdrawiam

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Na kody musisz czekać na jakiś event w WG, albo idź i kup płytkę WoT.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

ŻAŁOSNY JESTEŚ Lord, robisz kolejny temat na te kody , kup sobie golda a nie tworzysz tu bezsensowny temat i zaśmiecasz forum pajacu (:

Opublikowano

Up popieram to samo pisałem mu ale ten pajac nie rozumie takich to niepowinno sie do komputera wpuszczać

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Zakaz handlu na forum

Primo napisałem, że wynagrodzę :-)

Opublikowano

Ludzie, jak mówicie że każdy by sobie kod wykorzystał. Wielu ludzi kupiło kod bonusowy z gazety kilka razy z myślą że można go użyć kilka razy a tu można było tylko raz. Autorowi posta zapewne chodzi o te kody, lub o kody z karty graficznej który też można użyć tylko raz (raz 2050) i (raz 5000)

Opublikowano

Ty , sorry ale gadasz, że jesteś od 2007 tak ? to czemu za przeproszeniem pieprzysz glupoty w innych postach , że jesteś nowy na forum ? Dodam do tego , że jesteś czystym ROZJEBUSEM . dawajcie mi za to 100 pkt nawet ;)

Opublikowano

Ile ty masz lat człowieku czy tak trudną pojąć, że wystarczy napisać na PW, niż spamić w temacie flamerwar robisz, a za to ban niż 100pkt jeszcze nie teraz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...