Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ocelote vs Blue [POLECAM]

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz wole ogladac midowcow z platyny niz Ocelota. To co zrobil to nawet na golda nie bylo ^ ^.

Coraz gorzej gra, zamiast grac lepiej.

sstwc.jpg

Opublikowano

Juz wole ogladac midowcow z platyny niz Ocelota. To co zrobil to nawet na golda nie bylo ^ ^.

Coraz gorzej gra, zamiast grac lepiej.

Jak niestety wiekszosc popularnych (i niektorych bardzo dobrych) graczy z s1,s2

Po prostu nowi graja nowa mete, za ktora oni nie nadazaja

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

bronzelote... nigdy według mnie nie grał dobrze

To że teraz nie idzie mu najlepiej nie znaczy, że zawsze tak było. Przykładem tego może być ten filmik. To tylko jeden a jest ich dużo dużo więcej tylko trzeba poszukać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To że teraz nie idzie mu najlepiej nie znaczy, że zawsze tak było. Przykładem tego może być ten filmik. To tylko jeden a jest ich dużo dużo więcej tylko trzeba poszukać.

takie akcje nie są żadnym dowodem jak dla mnie, uważam że ocelote słabo gra co nawet widać na lcsach jak niejednokrotnie odwalił faila typu rzucić tp na warda obok którego stoi, użycie zhonyi w momencie jak i tak nikt go nie atakował, albo zamiast uciec na ulti ahri z 100hp to wskoczyl prosto w enemy jungler z full hp. a taki tak double na midzie to niejednokrotnie na pewno każdy przeciętny gracz zrobił.

Opublikowano

dordo22 ty chyba nie przeczytałeś co ja napisałem.. Tak więc przeczytaj jeszcze raz i zobaczysz, że tylko potwierdziłeś po części to co ja napisałem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...