Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to dobry pomysl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jednej strony tak, z drugiej nie, ale w sumie to tylko kick, tylko czy mu się to przyda?

/ignore i już nie będzie widział jego wiadomości, można też dać /mute. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

To zalezy... Jak budowniczym jest moja znajoma to ma nawet /ban.

Zalezy na ile ufasz i jak buduje. Jak ladnie buduje i jak ogarniety to kick sie przyda by mogl sie pozbyc nadmiaru debili.

//Jest 5 rano, pierdziele polskie znaki :D

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Mam jedną zaufana osobę. Chyba zrobie 2 rangi budowniczego i do jednej dodam kicka a dla tamtych nie i rangi będą wyglądać tak samo tylko jedna będzie sie nazywać budowniczy a druga z kickiem budowniczy2 a przy nicku będzie tak samo

Polecam hosting http://www.gamershost.pl/ Tanie sloty MINECRAFT: 1.00 PLN CS: 1.50 PLN SA-MP: 0.30 PLN

Opublikowano

Dobry pomysł, dlatego, że na serwerze może być spam, a budowniczy nic nie może

zrobić. Najlepiej zrób tak daj mu ten kick na 2-3 dni sprawdź jak się sprawuje, jeżeli nie

umie się tym obsługiwać (kickuje za nic) po prostu mu odbierz.

Opublikowano

Dobry pomysł, dlatego, że na serwerze może być spam, a budowniczy nic nie może zrobić. Najlepiej zrób tak daj mu ten kick na 2-3 dni sprawdź jak się sprawuje, jeżeli nie umie się tym obsługiwać (kickuje za nic) po prostu mu odbierz.

popieram

Opublikowano

Nie.Budowniczy jest od budowania jezeli coś to juz mute.Od spamu i tych innych spraw jest Moderator albo Administrator.Chyba ze jakas zaufana osoba to tak.Ale ja bym lepiej nie dawał.

Opublikowano

Raczej nie.. od czego masz Moderatorów, Adminów i tego typu rangi Administracyjne ? Daj od razu OP budowniczemu, żeby banował jak ktoś bedzie na nodusie. Pozdro dla serwera..

Opublikowano

Zjednej str dobrze z drugiej tez nie ale mysle ze budowniczy powinien miec ta komende ponieważ może mu się ona przydać a przeciez nie jest to komenda ''ban'' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...