Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lol się nie włacza

buzzard1213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż dziś po zainstalowaniu patcha 3,9 LoL mi się nie włącza chodzi o to że po wpisaniu nicku i hasła, nacisnięcu "log in" LoL mi się wyłącza próbowałem odinstalować i zainstalować gre na nowo niestety to nie pomogło, próbowałem wszystkich poradników na naprawienie tego i żaden nie zadziałał może wiecie jak to naprawić.

Dzięki za pomoc no i pozdrawiam ;)

Opublikowano

No jak przeinstalowanie nie pomogło to już chyba nic nie pomoże (albo coś z systemem masz źle) spróbuj odinstalować WSZYSTKO związane z LoL'em i pobrać od nowa. Jezeli to nie pomoże, to na 99% coś ze sterownikami/systemem (NET Frameworki i inne podobne pierdoły)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

No jak przeinstalowanie nie pomogło to już chyba nic nie pomoże (albo coś z systemem masz źle) spróbuj odinstalować WSZYSTKO związane z LoL'em i pobrać od nowa. Jezeli to nie pomoże, to na 99% coś ze sterownikami/systemem (NET Frameworki i inne podobne pierdoły)

Spróbuję ;) Tylko troszkę się zdziwiłem że tak odrazu po patchu 3.9 mi gra się w ogóle nie włącza ;(

Opublikowano

Napisz do supportu i opisz im całą sytuację. Napisz im już co robiłeś żeby nie proponowali Ci czegoś co już robiłeś bo to strata czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...