Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nidalee pod ad?

ArnoldzikBoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Tak jak w temacie. Po prostu oglądam często różnych streamerów i zaciekawił mnie The Rain Man.. ma skilla chłop, cichy i spokojny na streamie :D

Spojrzałem teraz w jego historię gier :

http://www.lolking.net/summoner/na/166365#history

Grał przed chwilą Nidalee pod AD.. zastanawiam się czy warto? Bo moim zdaniem jej Q na człowieku jest przezajebiste jak się buduje pod AP (można w late ładny dmg zrobić). Wiem, że jak się robi ją pod AD to zwiększa się dmg ze skilli pumy ale czy warto?

Wiadomo, że zależy przeciwko komu gramy ale zawsze grałem pod AP i nigdy nie próbowałem pod AD bo wydawało mi się "gorsze".

Co wy sądzicie o Nidalee pod AD?

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Jest ok, jeszcze jakiś czas temu uważano że Nida tylko po AD, "no bo jak nie trafisz dzidą to jesteś useless". Teraz to się zmieniło jednak Nidalee pod AD da się nadal grać.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

The Rain Man to były solo toper TSM-u więc co do skilla nie można nic mu zarzucić a co do nidalee pod ad to wg mnie bdb pick na topa (pod offtanka oczywiście).

Poleciłbym Tb też popatrzeć sb jak gra nią HotShot, bo z tego co wiem to jego ulubiona postać i przeważnie gra nia pod ad.

Opublikowano

Nic ciekawego Ci nie napiszemy ;D Albo się dobrze czujesz, ogarniesz itp. grając nią w AD albo będziesz pożywką dla przeciwnika i tyle. To wszystko zależy od twoich umiejętności, bo sama postać pod AD jest dobra, chociaż niekoniecznie najłatwiejsza :P

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Jej główny atut to range na lane na topie w early. W dodatku po 6 masz niezły dmg z pumy, i bardzo dobrą mobilnośc. Do tego heal ( sustain ).

Opublikowano

Ja osobiście wolę wersje AP, ale AD też jest bardzo dobra. Oby dwa style gry przeplatały się od dawna między sobą (w poprzednich sezonach też się zastanawiano co jest lepsze), miały wzloty i upadki. Co do samego stylu Dzidalki pod attack dmg, to boli nieco brak CC (rainman zbudował botrka żeby był chociaż taki znikomy cc). W formie pumy dmg jest ciekawy, zwłaszcza Q wzmocnione boostem z Trinity. Można też zwiększyć sobie AS z heala a potem wykorzystać go w formie pantery, co jest bardzo przydatnym trickiem. Na Topa wprawdzie są lepsze picki, ale nida też daje radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...