Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✮✔✔✔ [KM5!] [2 drużymy] [0 lagów] [Przyjazna atmosfera] [0cheatów] [wl]✔✔✔✮

ShizeRPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Sylwek

2 zdania o sobie:jestem osoba kreatywna lubie budowac w minecrafta gram od okolo 2 lat

nie lubie klutni ani nieprzyjemnych sytulacji

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :1.7.3

Lubisz serwery tego typu? :Jeszcze nie wiem , zobacze jak dostane sie na WL

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:Chcialem sprobowac czegos innego niz tylko survivale+frakcje.

Chce "lyknac" nowego doswiadczenia zwiazanego z minecraftem.

Dobry pomysł na serwer ?:W tej sprawie nie moge sie raczej okreslic bo nie wiem o co dokonca o co w tym typie gry chodzi a pozatym widzialem juz sporo serverow z takim przekazem.

Drużyna Blue/Red:Red

Nick z gry:Vermir

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Imię:Sylwek

2 zdania o sobie:jestem osoba kreatywna lubie budowac w minecrafta gram od okolo 2 lat

nie lubie klutni ani nieprzyjemnych sytulacji

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :1.7.3

Lubisz serwery tego typu? :Jeszcze nie wiem , zobacze jak dostane sie na WL

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:Chcialem sprobowac czegos innego niz tylko survivale+frakcje.

Chce "lyknac" nowego doswiadczenia zwiazanego z minecraftem.

Dobry pomysł na serwer ?:W tej sprawie nie moge sie raczej okreslic bo nie wiem o co dokonca o co w tym typie gry chodzi a pozatym widzialem juz sporo serverow z takim przekazem.

Drużyna Blue/Red:Red

Nick z gry:Cavalorn

Dodany zapraszam do gry ZakazanaStrefa.srvmc.pl

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

Imię: Sylwek

2 zdania o sobie: Moje hobby to piłka nożna . Mam ciastka :D

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : 1.2.5

Lubisz serwery tego typu? : Tak

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?: Ponieważ jestem kreatywny i dobrze się dogaduje z innymi.

Dobry pomysł na serwer ?: Tak

Drużyna Blue/Red: Red

Nick z gry: Snager

Opublikowano

teraz spadam , jutro to zrobie ;)

musicie mi od unregisterowac Cavalorna bo na Vermirze nie mge konta zrobic

1374745634-U865057.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Imię: Bartek

2 zdania o sobie: Lubię grać w MInecraft'a i BF3. Interesuję się także siatkówką i informatyką.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : 1.2.5

Lubisz serwery tego typu? : Zawsze chciałem na takim serwerze zagrać :]

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?: Jestem ogarnięty, znam dobrze ortografie. Jestem pomocny i napewno pomogę naszej drużynie.

Dobry pomysł na serwer ?: Hmm... unikalny typ serwera + 0 lagów + różnorakie atrakcje dla graczy(piszę teraz o innym typie serwera). ;]

Drużyna Blue/Red: Red

Nick z gry: Jonash55

Opublikowano

Imię:Łukasz

2 zdania o sobie :

Gram w mc od prawie 1 roku zwykle dla zbicia czasu. Jestem kulturalny. Byłem sporo razy adminem na kilku serwerach.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ?
Nie pamiętam od jakiej ale z 1 rok w mc to gram

Lubisz serwery tego typu? :

Nie wiem ponieważ będę grać 1 raz na tego typu serwerze i chciałem sprawdzić jak to działa.

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)

Staram sie utrzymywać dobre i kulturalne relacje z graczami nie jestem agresywny , znam dobrze ortografie , i nie obrażam nikogo.

Lubie pomagać graczom, i jestem w stosunku do nich sprawiedliwy

Dobry pomysł na serwer ?:TAK

Drużyna Blue/Red: Skoro panowie wyżej chcą do red to ja bym prosił do BLUE

Nick z gry: Elitarny

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Imię: Oskar

2 zdania o sobie: Jestem miły i skromny ;D

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : 1.1 ;D

Lubisz serwery tego typu? : Tak bardzo !!

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)Ponieważ uwielbiam servery typu kwadratowa masakra i sadzę że ta będzie najlepsza

Dobry pomysł na serwer ?:taakk

Drużyna Blue/Red: Blue

Nick z gry:MentoS

Opublikowano

Imię: Piotr

2 zdania o sobie: Jestem milym i pomocnym graczem który lubi współpracować z team'em . Piszę poprawnie i staram się nie popełniać błędów.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : 1.7 (2/3 lata temu)

Lubisz serwery tego typu? : Oczywiście

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań) Szukam takiego serwera od dawna . Lubię pograc w mc bo to sprawia mi przyjemność . Jestem otwarty na nowe znajomości :)

Drużyna Blue/Red: BLUE

Nick z gry: KaMakE
(Premium)

Opublikowano

Imię: Marcin

2 zdania o sobie: Jestem ogarnięty, uwielbiam pracę w drużynie. Myślę że moja drużyna będzie miała ze mnie dużo pożytku :)

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : Beta 1.3_01

Lubisz serwery tego typu? : Oczywiście, lecz poprzednie serwery typu KM na jakich grałem padały po kilku dniach :(

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3 Zdania): Jestem miły, z ortografią nie mam najmniejszych problemów (piątka z polskiego :)). Mogę robić co tylko będzie potrzeba; mogę budować, kopać stone, obsydian, co tylko będzie trzeba.

Dobry pomysł na serwer ?: Tak, oczywiście jeśli w drużynach nie będzie po 50 osób w drużynach jak na innych serwerach tego typu. Liczę, że w drużynach będzie po około dwadzieścia osób (ludzi nieaktywnych będzie się wyrzucać i dodawać nowych).

Nick z gry: Kilian440 (Premium)

Małe pytanie: Czy nie lepiej byłoby założyć serwer TS3 zamiast męczyć się ze Skype? Na TS byłoby o wiele lepiej, nie trzeba byłoby ciągle dzwonić do kogoś, bo wszyscy z drużyny byliby na jednym kanale.

Opublikowano

Imię:Adrian

2 zdania o sobie:Jestem uczciwy.Lubie balowac ze znajomymi.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :1.2.5
Lubisz serwery tego typu? :Bardzo lubie.
Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:Bo ja nie jestem dzieckiem które płacze i przestaje grać jak sie go zabije.
Dobry pomysł na serwer ?:
Bardzo
Drużyna Blue
Nick z gry:
TheKajzera

Opublikowano

Imię: Pawel

2 zdania o sobie: Jestem ogarnięty i można mi zaufać. Interesuję się także informatyką :)

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ?: 1.7.3

Lubisz serwery tego typu? : Oczywiście że tak

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?: Wydaję mi się że nadaję się na Whiteliste ponieważ jestem ogarnięty i pomysłowy. Lubie serwery tego typu ale na każdym serwerze jakim byłem kończyły się one po 2-3 dniach.

Drużyna Blue/Red: Wolałbym Blue ale dla mnie nie ma znaczenia

Nick z gry: MisterBzyku

Opublikowano

Imię: Wiktor

2 zdania o sobie: Jestem Wiktor, mam 13 lat. Interesuję się Informatyką / Grafiką. Jestem wielkim kibicem Toruńskiej drużuny Unibax Toruń.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : 1.3

Lubisz serwery tego typu? : Taak, bardzo

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań) Ponieważ gram prawie tylko na takich serwerach, jestem dobry w PvP, ogarnięty itp. Mógłbym kręcić filmy na YT ( 35 Widzów ). Lubię się bić, kopać, ulepszać.

Dobry pomysł na serwer ?: Tak ;)

Nick z gry: Wamakaz

Jeden z większych projektów! || CS W Minecraft już wkrótce!  ||

----| http://www.mpcforum.pl/topic/1396907-counter-strike-w-minecraft-modyskryptyzapowiedz/|----

Opublikowano

Dobra szkoda słów na ten serwer mogło być fajnie ale widze że admin nie interesuje sie publikacją i ma graczy w dupie bo to oczywiste że jesli podanie o dodanie do WL składa sie w komentarzach to admin powinien być często na publikacji...

1315741014-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...