Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem..

xemron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc:) Przez własna głupote musiałem ponownie zainstalowac system..

Wszystko ładnie pięknie ale jest jeden dość poważny błąd. Otóż gdy chce pobrac sterowniki ze strony nvidia pobieranie idzie bardzo ładnie ale gdy jest już 100% na 100% (149mb/149mb) to pobieranie tak jakby zastyga, nic się wtedy nie dzieje pliku nie da się otworzyć ani nic.. Prosze pomóżcie.

Błąd ten jest w chrome i explorer. Innymi przeglądarkami nie próbowałem bo nie mogę. Pobrałem mozille ale gdy chce ją zainstalować pasek pobierania dochodzi do końca potem jest instalacja która w ogóle nie idzie. Po czym znowu zaczyna się pobieranie i tak na okragło..

Opublikowano

Bodajże cośtam albo antywir, albo czoś innego skanuje ten plik.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Bodajże cośtam albo antywir, albo czoś innego skanuje ten plik.

Nie mam nawet antywira.. Zapora też wyłączona

Opublikowano

Już kolega wyprzedził, i tamta opcja powinna pomóc. Lecz mam pytanie, jaki masz system operacyjny ? Powinieneś posiadać płytki, z sterownikami, ale nie koniecznie. Radzę zakupić, taka płyta nie kosztuje wiele, a starcza na bardzo długi czas.

Opublikowano

Już kolega wyprzedził, i tamta opcja powinna pomóc. Lecz mam pytanie, jaki masz system operacyjny ? Powinieneś posiadać płytki, z sterownikami, ale nie koniecznie. Radzę zakupić, taka płyta nie kosztuje wiele, a starcza na bardzo długi czas.

Po co płytę jak są na stronach producentów, w dodatku najnowsze.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie mam jak pobrać tego programu.. Zatrzymuje się na 4,9mb.. w tym własnie jest problem..

Mam taką płytkę. Ale tam nie ma sterowników od grafiki..

Opublikowano

@Ultimate7

Nasunęłam mu, aby zakupił płyte, ponieważ jeśli przecztałeś temat to wiesz, że ma bardzo słabą prędkość pobierania, także nie może pobrać tego zbyt szybko. A przez płytę jest o wiele łatwiej.

Niestety tylko płytę mogę Ci zarzucić, ze względu na to, że Twoja prędkość internetu nie jest zbyt szybka ;)

Opublikowano

Gdzie niby napisał, że ma słabą prędkość pobierania? Po prostu zatrzymuje mu się.

Powiedz jakiemuś ziomkowi żeby zgrał Ci te stery na pendrive'a i sobie zainstalujesz. Może jeszcze Ci zgrać IDM i wtedy zobaczysz.

Jak nie zadziała to albo czekaj na pomoc tutaj albo przekop google.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...