Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę sobie poradzić z kampanią przystani, wszelkie poradniki są jeszcze kiedy kapłanki mogły leczyć. Zgodnie z zaleceniami w pierwszej misji zdobył tartak i siedlisko i ruszyłem na wschód i niespodzianka, poziom zagrożenia wysoki, po pokonaniu oba zamki są zagrożeniem bardzo wysoki, radzili żeby jak najszybciej wyruszyć na wschodnią Twierdzę, ale się nie da, nawet jak wojska zbiorę. Może mi ktoś powiedzieć jak to zrobić?

A tak btw. to co zrobić z kapłankami? Trzymać w garnizonie czy kupić i chronić? Bo one są (według mnie) niepotrzebne, co prawda jak jest ich dużo to mogą silnie uderzyć, ale jakoś szybko giną, są bezużyteczne.

@EDIT

Nafajniej byłoby odpowiedzieć na GG: 36015485

• 1 miesiąc temu...
Budowniczy
Opublikowano

Kapłanki są dla mnie też bezużyteczne, pojedyńczo nie można nimi grać, ale natomiast jak tworzą wielką grupę mogą baardzo dobrze uderzyć przeciwnika, więc dla mnie tak sobię to oceniam.

A z twoim błędem, to dziwnie, może to jakiś bug, ponieważ bugi w H6, często się zdarzają, więc niema na to odpowiedzi, reinstaluj grę, ale najpierw musisz save, swój zostawić, i dopiero reinstalować, więc to jest jedyne rozwiązanie, jak dla mnie, ponieważ nigdy nie miałem takiego błedu, nie mam pewności, czy ci to zadziała, ale możliwe, że TAK.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...