Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Odpalać BFP4F Prosto Z Pulpitu

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkich dziś pokaże wam jak odpalić BFP4F od razu z pulpitu gdzie nie będziecie musieli wchodzić na stronę logować się i dopiero odpalać grę zapraszam ;)

1.Klikamy gdzieś na pulpicie PPM (Prawy Przycisk Myszy)>Nowy>Skrót:

1373481736-U470972.png
2.Powinno nam się pokazać taki takie oto okienko :
1373481806-U470972.png
3.W tym białym pasku wpisujemy ten oto link :

https://battlefield.play4free.com/pl/user/login?ldestination=/pl/playnow

4.Dalej musimy nazwać tą ikonkę możemy dać normalnie "BFP4F" lub np "Battlefield" jak chcemy :
1373481937-U470972.png
klikamy zakończ.
5.Powinno nam wyskoczyć taka ikonka (możecie mieć inne jeżeli używacie np Mozilli jako domyślną przeglądarkę):

1373482007-U470972.png
6.Teraz znowu klikamy PPM>>Właściowiści:
1373482076-U470972.png
Zmień Ikonkę :
1373482132-U470972.png
7.Teraz dajemy przeglądaj i wchodzimy tam gdzie mamy zainstalowanego BFP4F (Domyślnie C://Program Files/EA Games/BFP4F)
1373482225-U470972.png
Zaznaczym "BFP4f"
8.Teraz już jest okej i powinniśmy mieć takie coś:
1373482293-U470972.png

Mam nadzieje że wam się to przyda i poradnik się spodoba :).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ok, już działa, ale zamiast włączyć mi się gra, to się po prostu otwiera strona i muszę kliknąć GRAJ TERAZ, a link mam ten co podał.

Ok, dałem sobie inny link i działa, ale to nie ma sensu, bo i tak każdy otwiera stronę do Daily Draw.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ok, już działa, ale zamiast włączyć mi się gra, to się po prostu otwiera strona i muszę kliknąć GRAJ TERAZ, a link mam ten co podał.

Ok, dałem sobie inny link i działa, ale to nie ma sensu, bo i tak każdy otwiera stronę do Daily Draw.

Daily Draw jest tylko 1 raz co 24h więc można normalnie później włączać.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Na jedno i to samo wyjdzie z tym skrótem czy normalnie bo i tak musi się przeglądarka odpalić.

No chyba,że ktoś nie używa zakładek w przeglądarce w co wątpię wtedy skrót takiemu userowi się przyda.

Ps.Zapomniałem o tym daily draw czasami jak się dobrze trafi to wciągu 24h można 2 razy za free użyć daily draw ostatnio udało mi się tak zrobić 3 dni pod rząd.

Opublikowano

@up

Opowiedz ten sposób na daily draw.

Wstajemy z samego rana gdzieś po 7 i mamy daily draw (bo tak trzeba rozkminić???) i później będzie jeszcze raz o późniejszej porze,a dokładnie to nie wiem gdyż ja osobiście zaczynałem tak jak wspominałem,a dokładnie po 7.38 jakoś tak i później po 22 znów mogłem losować i tak mogłem robić kolejne dni czyli jak widać 2x Daily draw w ciągu doby.

Opublikowano

Mam win xp 32 bity. Robię to samo co w poradniczku, wybieram BFP4f że ma mi dać jako ikone, a daje mi ikonę skrótu z tą jakby ikonką explorera na tym białym czymś.. no to odpalam, i otwiera mi sie strona batka..

Opublikowano

Mam win xp 32 bity. Robię to samo co w poradniczku, wybieram BFP4f że ma mi dać jako ikone, a daje mi ikonę skrótu z tą jakby ikonką explorera na tym białym czymś.. no to odpalam, i otwiera mi sie strona batka..

Bo i będzie się strona battlefielda otwierała,więc nie myślcie sobie,że jak zrobicie sobie skrót na pulpicie to odrazu nam się odpali gra bez żadnej przeglądarki bo tak nie będzie.

Opublikowano

Odpala ci się ale nie musisz jak normalnie zalogować się i kliknąć "graj teraz" tylko od razu jak jesteś zalogowany przechodzi do gry i odpala ci się luncher.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Odpala ci się ale nie musisz jak normalnie zalogować się i kliknąć "graj teraz" tylko od razu jak jesteś zalogowany przechodzi do gry i odpala ci się luncher.

No właśnie mi się nic nie odpala, tylko sama strona.

Opublikowano

Dzięki za poradnik, ale trzeba być zalogowanym a ja odznaczam Zapamiętaj ponieważ mi się nie włącza ;p

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...