Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra bez płacenia !?

Akiro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

jeżeli gram w neverwintera i nie będę płacił za grę to czy odczuje jakiś dyskomfort? Chodzi mi czy są jakieś lokacje zablokowane? I czy da się osiągnąć max lvl bez płacenia?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dać się da, wiadomo jak zawsze chodzi o to, że ciekawiej jest jak zapłacisz ;D zajebiste wierzchowce towarzysze, możliwość cofki itp, jednak nie jest to konieczne nie ma tu aż takich rzeczy które, przewyższą bardzo tych co płacą nad tych nie płacących, nie jest to gra typu metin gdzie jak nie wypłacisz na konto gameforge 600 zł miesięcznie to nic nie osiągniesz. Tutaj wbijesz lvl bez płacenia, jest też możliwość zdobywania AD i zamiana ich na zeny więc spoko, ale wydaje mi się, że musisz odrobinę więcej czasu poświęcić jak nie chcesz nic zapłacić ;p, ogólnie polecam ci grę.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Bardzo dziękuje ;)

A za ile przypuśćmy kupie takiego mounta dobrego (tego ognistego konia :P)? I czy jest płatność SMS, bo mi paypal zablokowali :/

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Bardzo dziękuje ;)

A za ile przypuśćmy kupie takiego mounta dobrego (tego ognistego konia :P)? I czy jest płatność SMS, bo mi paypal zablokowali :/

jest platnosc sms

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Stary jak będziesz, chciał kupić mounta za sms to się nie wypłacisz :D, tylko przelew, on kosztuje koło 2500 monet a 300 monet to 24 zł sms :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Da się grać bez kupywania Zenów, nawet nie trzeba ich kupywać, gdyż nie wpływają na ogólną rozgrywkę a zeny zawsze można mieć za AD.

Opublikowano

taaa tylko na 40lvl Łotrzykiem już mam problemy z lootem bo nie mam miejsca w plecaku... Jakies 12 miejsc na itemki z dropu, a plecaczka większego nie kupie za 50,000 AD. Może jestem taki zielony i jest w tej grze jakis bank lub depozyt?

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Jest kolego bank :)) + to depozyt gildyjny czy jakoś tak :D

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ciężko mi to słownie wytłumaczyć ale mniej więcej w centrum miasta masz dużą tablice ogłoszeń (jest to niedaleko tego miejsca gdzie możesz kupić mounta i tego typka co ci daje wyzwania i dostajesz AD) to idąc jakby po lewej stronie tych tablic trafisz na bank :p xD nie mam mapy teraz zeby ci to zaznaczyc mam nadzieje ze trafisz :D

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...