Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno RP

Krishma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kupnem rp przez karte visa z pkobp

uzupełniam wszystko co trzeba przechodzę do podpunktu 4'tego i wyskakuje błąd coś tam napisz do supporta

jak mogę kupić te rp

Opublikowano

Kolego, jak byś mógł to zrób ssa tego błędu.

btw. na pewno wszystko dobrze wpisujesz? sprawdź dokładnie numer karty. Jeśli nie chcesz czekać to kup sobie pay safe card.

Opublikowano

Też tak mam, napisałem do supportu, a oto i odpowiedź:

• Witaj, Przywoływaczu

Pojawiający się błąd może być powodem różnego rodzaju komplikacji od informacji billingowych, zabezpieczeń wewnętrznych aż po metodę zakupu.

Oto kilka sposobów na rozwiązanie tego problemu:

- Upewnij się, że informacje billingowe są zgodne z danymi rachunku bankowego - jest to szczególnie ważne dla kart w systemie Pre-Paid, jako że posiadają domyślne informacje, które muszą zostać wprowadzone poprawnie lub zarejestrowane przez sieć.

- Wprowadź informacje billingowe, pomijając wszystkie znaki, które nie występują w alfabecie angielskim. Gracze z Kanady muszą czasem usunąć akcenty, aby dokonać transakcji.

- Upewnij się, że twoja karta kredytowa lub konto bankowe posiada dostęp do transakcji sieciowych i międzynarodowych (jeśli ma to zastosowanie).

- Twój aktualny adres zamieszkania powinien zgadzać się z danymi karty kredytowej. Sprawdzamy lokalizację adresu IP, więc jeśli znajdujesz się poza domem, możesz nie zdołać dokonać zakupu.

Jeśli powyższe rozwiązania problemów nie są skuteczne, możesz wypróbować alternatywnych metod płatności:

- Skorzystanie z alternatywnej metody płatności za pośrednictwem Paypal sprawdza się w przypadkach graczy, którzy nie mogą dokonać autoryzacji swoich kart kredytowych. Można się w nim zarejestrować na http://www.paypal.pl

- Inne metody to m. in. Paysafe card, SMS, Moneybookers.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Wciąż pracujemy nad poszerzeniem oferty metod płatności i dziękujemy za cierpliwość w oczekiwaniu na zmiany w naszym systemie płatniczym.

Daj mi znać w razie innych problemów.

Pozdrawiam,
    marisol13
    Riot Games Player Support

A więc support nic, Ci nie pomoże bo ma Cię w dupie!

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...