Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nerf jayce'a

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym patchu jayce dostał ostrego nerfa na swoje "E" - bramkę. Na kazdym lvlu ma ona 15 sekund cooldownu. I nasuwa mi się pytanie czy jayce to nadal dobry champ ?

Opublikowano

Jest taki sam, to znaczy, że nie możesz spamić poke tylko bardziej uważać jak go wykorzystujesz.

Czy do ataku czy do escape'u

Opublikowano

16 sekund, nie 15.

Dotąd był dobrym championem, aczkolwiek teraz zaczynam nabierać wątpliwości. Oprócz nerfa na CD, nerfią także Łezkę i Manamune (który jest core na Jayce) a do tego ult nie naliczy się już do ładunków łezki ani muny.

Trzeba teraz trochę pomyśleć zanim zacznie się poke'ować, te zmiany znacznie go osłabiły ale moim zdaniem dalej jest dobrą postacią.

@down

Jakbyś przeczytał opis patcha to byś wiedział, że po patchu ulty Dzidalki i Elise również nie będą tego naliczać, tak samo jak Jayce'a.

Opublikowano

16 sekund, nie 15.

Dotąd był dobrym championem, aczkolwiek teraz zaczynam nabierać wątpliwości. Oprócz nerfa na CD, nerfią także Łezkę i Manamune (który jest core na Jayce) a do tego ult nie naliczy się już do ładunków łezki ani muny.

Trzeba teraz trochę pomyśleć zanim zacznie się poke'ować, te zmiany znacznie go osłabiły ale moim zdaniem dalej jest dobrą postacią.

możesz zmiejszyc cd tych itemów o 15% w masterkach

jak dla mnie to też lekki buff bo Q leci szybciej

hmm.. mogli zostawić 14sec ka każdym poziomie i bylo by ok

Hejo

Opublikowano

Ja dzisiaj grałem Jaycem, szczerze mówiąc ten nerf (jak dla mnie) nic nie zmienił. Nadal utrzymuję zdanie, że liczą się umiejętności. Pierwszy lepszy meczyk Jaycem, staty 14/0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...