Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF3 Premium czy BF4 Pre-Order?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej oplaca mi sie kupic BF3 Premium czy BF4 Pre-Order? Boje sie ze jak kupie BF3 Premium to ilosc graczy znacznie spadnie po wyjsciu nowego BF'a i kasa pojdzie sie marnowac.. Oczywiscie posiadam juz podstawke BF3 :)

Sory za orto-koma ;)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

BF3 Premium, dlaczego? BF4 na pewno zrobi szał, ale powiedz mi szczerze, czy każdy kupi polepszoną trójkę? Wątpie, aby ludzie wydali 130zł na BF3 po małych poprawkach itd. DICE robi BF4, bo liczy na kolejny zysk, ale za dużo w nim nie poprawią - dla gracza, który gra, bo gra.. Wiadomo, że dla takiej osoby, która patrzy na każdy detal BF4 będzie o niebo lepsze, ale tak na prawdę to tylko detale, pozdrawiam. :)

Opublikowano

Bierz BF'a 3. Będziesz miał dostęp do bety BF'a 4. A te dodatkowe 200 zł możesz szybko dozbierać ;) Np. Koszenie trawy sąsiadom lub roznoszenie ulotek :P

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bierz BF'a 3. Będziesz miał dostęp do bety BF'a 4. A te dodatkowe 200 zł możesz szybko dozbierać ;) Np. Koszenie trawy sąsiadom lub roznoszenie ulotek :P

Aha...

Osobiście posiadam premium i tylko mapki są fajne reszta kit. Warto kupić AK i CQ a za resztą nikt nie sika po nogach.

Chyba że masz kiepski sprzęt to Bf3

Jeśli PC spoko to bierz BF4 Pozdro ; )

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

CQ i AK? Moim zdaniem EG też jest świetnym dodatkiem! Z resztą każdy ma swoje zdanie, a ja jak już powiedziedziałem polecam zakupić BF3 Premium.

Opublikowano

Kupując BF4 wiesz, że masz odpowiedni PC. Wymagania na pewno nie będą małe ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Kupując BF4 wiesz, że masz odpowiedni PC. Wymagania na pewno nie będą małe ;)

Bezsensu jest kupić grę, aby tylko sprawdzić, czy masz dobrego kompa.. Z resztą BF4 nie będzie miał na starcie tylu graczy co aktualnie BF3, więc to kolejny problem. :)

Opublikowano

Kupuj premium, a potem potestujesz betę Bf4 i zadecydujesz czy warto kupować.

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

Kupuj premium, a potem potestujesz betę Bf4 i zadecydujesz czy warto kupować.

Podbijam! Jak kupisz BF3 Premium to sprawdzisz, czy podoba ci się BF4, a jeśli zrobisz na odwrót to BF3 nie przetestujesz. :)

Opublikowano

A ponadto Pre-Order BF4 to tylko Plakat i zniżka na kupno BF4 po premierze

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Dokładnie ten pre orden w sklepie kosztuje u mnie 15 euro a jest to tylko same pudełko z karteczką w środku na zniżkę o tej wartości kiedy gra wyjdzie do sklepów po premierze, aha no i dodatkowo pisze że jest się pierwszym w beta testach, nic wiecej

Opublikowano

Proponuje Ci kup BF3, graczy nie zmaleje mówię Ci, jak wszyscy zobaczą jakie ma wymagania ta gra a pewnie się różni tylko grafiką to 75% wróci do bf3, a 25% graczy zostanie przy BF4, a to jest mało. Bez zastanowienia bierz BF3 Premium ! Sam Jade po niego w Sobotę.

PS To takie wyliczenie jakby każdy gracz poszedł na BF4

Opublikowano

Ja chciałem tylko podziękować bo mnie również pomogliście z wyborem :)

Rozumiem, że wybrałeś BF3 Premium? :) Jak tylko kupisz, zainstalujesz itd. Dodaj na BL: kyrtap226

Pogramy razem, pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Ja bym brał bf3 premium i dobijał do 100 prestiżu i do tego poulepszał ulubione bronie ( dodatki do broni ) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...