Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Silver 1 RIOT NIESPRAWIEDLIWY

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dlaczego tak mam że jak wygram w silver 1 to dostaje 5-8 pkt a jak przegram to po 2-3-4, czasami 5. To jest takie niesprawiedliwe. Ostatnio wygrałem pare meczy, jeden przewaliłem i dostałem w 2 meczach 16 pkt, przegrałem straciłem 3 pkt, znowu wygrałem i 8 dostałem

riot dafuq

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Gdzie tu jest niesprawiedliwość?

To chyba dobrze, że dostajesz za 1 mecz więcej, niż za przegraną 2 meczy.

Opublikowano

MMR masz lekko zaniżone. Punkty lecą w mniejszych ilościach, ponieważ teraz jesteś mniej więcej na odpowiednim poziomie (wg. systemu), co za tym idzie system utrudnia ci możliwość awansu do czasu aż MMR ci wzrośnie. Nadal jednak cyfra twoich zdobytych punktów za wygraną rozgrywkę jest większa niż straconych za przegraną, tak więc system nie chce żebyś spadł z Silv1 tylko pokazał, że jeśli chcesz awans to musisz zacząć wygrywać jeszcze więcej. Jedyną metodą na wzrost punktów jest więc wygrywanie rankedów.

@down

Albo jestem debilem, albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Punkty lecą właśnie w większych ilościach, a ty mi o jakiś mniejszościach gadasz.

W takim razie opcja nr 2 zdecydowanie odpada. Ja przeczytałem wszystko i w pełni zrozumiałem przekaz tematu. W temacie nie ma żadnej wzmianki o dużych ilościach punktów LP, cyferki nie przekraczają liczby 16 (a liczba ta jest ilością znikomą patrząc że zdobyć musisz 100) B)

Opublikowano

Gdzie tu jest niesprawiedliwość?

To chyba dobrze, że dostajesz za 1 mecz więcej, niż za przegraną 2 meczy.

Jeżeli bank się "pomyli" i da mi 10000 zamiast 1000 to jest sprawiedliwe? Mimo wszystko racja, trzeba korzystać :D Szczególnie że tych wygranych troche więcej jest.

MMR masz lekko zaniżone. Punkty lecą w mniejszych ilościach, ponieważ teraz jesteś mniej więcej na odpowiednim poziomie (wg. systemu), co za tym idzie system utrudnia ci możliwość awansu do czasu aż MMR ci wzrośnie. Nadal jednak cyfra twoich zdobytych punktów za wygraną rozgrywkę jest większa niż straconych za przegraną, tak więc system nie chce żebyś spadł z Silv1 tylko pokazał, że jeśli chcesz awans to musisz zacząć wygrywać jeszcze więcej. Jedyną metodą na wzrost punktów jest więc wygrywanie rankedów.

Albo jestem debilem, albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Punkty lecą właśnie w większych ilościach, a ty mi o jakiś mniejszościach gadasz.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ja mam to samo.

System sprawdza czy nadajesz sie na wyższą lige.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Boże idźcie sobie nabijać posty gdzie indziej. Up jeszcze ok, ale 2xup to jakiś dziwok

@3up chodzi mi o to ze po 2 meczach RAZEM dostałem 16.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jeżeli masz więcej winów niż lost to prawdopodobnie (nie zawsze) twoje lp za win bd więcej niż za lost (przy różnicy 50 win więcej niż lost, przechodząc przez plat +25-35 za win i -10-14 za lost dostawalem).

Inna sprawa jest taka że z pierwszych dywizji trudno spaść i też trudno się z nich wybić, tak to już zrobili.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...